Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 26 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Hebben – Zeeman komt met een echte eau de parfum voor nog geen vijf euro

Het is altijd fijn om een goede geur te hebben maar helaas zit daar vaak een hoog prijskaartje aan verbonden. Hoe fijn is het dan wanneer je een goede parfum hebt voor ook nog eens een spotgoedkope prijs? Zeeman vond dit ook en is aan de slag gegaan met haar eigen eau de parfum. Of beter gezegd, twee eau de parfum’s.

Naast eerdere ludieke lanceringen zoals de trouwjurken-, sneaker- én fancollectie, komt Zeeman nu met Lucht.

Parfum Zeeman

Lucht? Yup. Dat is de naam van de eau de parfum. Je scoort de tweetal parfums voor maar €4,99 per stuk. Hoe simpel en leuk wil je het hebben?

Om erachter te komen waar je voor betaalt bij een goede parfum, heeft de Nederlandse winkelketen zelf een eau de parfum gemaakt in samenwerking met bekende parfumeurs. De parfum Lucht bevat 20% parfumolie, net als bij dure merken. Da’s nog niet alles, want het bevat ook nog eens exclusieve ingrediënten. Dit alles natuurlijk wel op de eenvoudige Zeeman manier.

Prijs-kwaliteitverhouding Lucht

Hoe kan het nou dat Lucht zo goedkoop is? Well, we can tell you. Bij de geuren van bekende merken wordt het grootste deel van de prijs bepaald door de kosten van reclame en verleiding. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van een bijzonder flesje en de kosten van famous filmsterren of fotomodellen die een rol hebben in de campagnes (wat vaak ook dure foto- en filmproducties zijn).

Ook de verkoop via meerdere tussenpersonen zorgt voor een hogere prijs. Zeeman heeft al deze factoren weggelaten en alleen gefocust op de geur zelf. Lekker bezig, Zeeman!

Bron: Zeeman

Wanneer verkrijgbaar?

Lucht is er in twee verschillende unisex-varianten, een zoete en een wat frissere variant. Voor ieder wat wils dus. Ze zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande zaterdag 29 augustus in iedere winkel van Zeeman én online. Plan dit weekend dus maar een fijn uitje naar de Zeeman, want je weet nooit hoe snel deze parfums uitverkocht zijn.

Lees ook: Op zoek naar een zomerse parfum? Wij hebben de 10 lekkerste zomergeuren op een rij gezet

Reageer op artikel:
Hebben – Zeeman komt met een echte eau de parfum voor nog geen vijf euro
Sluiten