Redactie
Redactie Love 10 jan 2020

Deze liefdescoupons zijn hét perfecte cadeau voor je lover als je iets liefs wil doen

Het perfecte cadeau vinden voor je partner lijkt soms onmogelijk of het kost klauwen vol met geld. Toch hoef je voor het perfecte cadeau niet veel uit te geven. Sterker nog, het kan helemaal gratis. Deze DIY coupons is precies wat jij jouw lover wil geven.

Groots uitpakken voor je lover betekent niet dat je er ook veel geld aan uit hoeft te geven. Sommige dingen heb je al voor weinig en soms zelfs voor niets. De betekenis is alles waar het om draait bij een cadeau.

DIY coupons als cadeau voor je partner

Op zoek naar inspiratie voor een cadeau voor je partner? Stop dan maar met zoeken, want wij weten het. Alles wat je nodig hebt, ligt allemaal al in je huis. Met deze DIY coupons maak jij je partner blijer dan normaal.

1. Coupon voor: ontbijt op bed

Hier droomt toch iedereen van? Een ontbijt op bed. Nu bedoelen we natuurlijk niet een simpele boterham. Nee, wanneer je lover deze coupon aan je geeft, is het natuurlijk wel de bedoeling dat jij je best doet. Croissantjes, verse jus d’orange, een eitje erbij, noem het maar op.

2. Coupon voor: een film die je lover wilt zien en jij niet

Elke keer is het weer een hele discussie over welke film jullie vanavond weer gaan kijken. Met deze coupon mag jouw lover kiezen welke film jullie gaan kijken zónder dat jij er iets over te zeggen hebt.

3. Coupon voor: een massage

Je partner heeft een goede en relaxte massage nodig. Haal die olie daarom maar tevoorschijn en laat je partner he-le-maal ontspannen. Hier lees je ook nog even precies hoe je de beste massage ooit geeft.

4. Coupon voor: de beste plek op de bank

Elke keer geeft jouw partner na een flink gevecht toch jou het lekkerste plekje op de bank. Maar met deze coupon gaat dat mooi niet gebeuren en proberen het plekje te stelen is ook niet toegestaan.

5. Coupon voor: een avond in bed met de fantasieën van je lover

Iedereen heeft zijn eigen dromen over wat hij of zij wil in bed. Zo ook jouw lover. Tegen inlevering van deze coupon mag jouw liefje bepalen wat er wel en niet gebeurt.

6. Coupon voor: je lover mag een dag klagen over alles

Of je partner nu ziek is of een slechte nacht heeft gehad. Wanneer je lover deze coupon inlevert, mag er over alles en dan ook écht alles geklaagd worden.

7. Coupon voor: je partner bepaalt de hele dag wat jullie doen

Of je het nu leuk vindt of niet, jouw lover mag de hele dag bepalen wat jullie gaan doen. Van het bezoeken van je partners familie of sporten. Jij hebt er vandaag niets over te zeggen.

8. Coupon voor: jij doet de afwas

Het maakt niet hoeveel er staat en hoe weinig er eigenlijk van jou is. Wanneer je lover deze coupon aan je geeft, is het jouw taak om de afwas te doen voor de hele dag. Zonder geklaag.

9. Coupon voor: seks op een plek naar keuze

Misschien heeft jouw lover wel nog meer plekken (buiten jullie huis) op het oog waar hij/zij graag een keer seks wil. Met deze coupon mag jouw lover bepalen waar en wanneer jullie een avontuurtje beleven.

10. Coupon voor: de controle over de muziek

Verschrikkelijk vind je de muziek van je lover soms. Maar toch moet je er met deze coupon maar mee leven. Jouw lover heeft namelijk de hele weg de controle over welke muziek er afgespeeld wordt.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Reageer op artikel:
Deze liefdescoupons zijn hét perfecte cadeau voor je lover als je iets liefs wil doen
Sluiten