Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 25 dec 2020

9 partytips om er thuis één groot feest van te maken met de feestdagen

Zo, maar even, we laten ons toch niet tegenhouden deze feestdagen? Natuurlijk, we houden ons aan de regels maar dat betekent nog niet dat we geen goed feestje kunnen bouwen. Als je de allerbelangrijkste vriend of vriendin maar bij je hebt. Met deze 9 partytips maken jullie van de feestdagen alsnog iets heel speciaal.

Shit hoor, de maatregelen treffen ons hard tijdens de feestdagen. Gelukkig mag je wel een paar mensen zien (weliswaar op afstand) en kunnen jullie er alsnog een heel goed feestje van maken tijdens Kerstmis en NYE.

Partytips voor een feestje thuis

Raap jezelf bij elkaar, jij en je lief of vriendin of familie gaan er een knalfuif van maken. Proostend op het nieuwe jaar gaan jullie met deze partytips heel lekker 2021 in.

1. Een confettikanon

Confetti does it. Serieus. Je komt het inderdaad een jaar later nog tegen in je bh, onder het tapijt en tussen de kussens van de bank maar dat is het allemaal waard. Geen feest is compleet zondere een goede knal met confetti.

2. Ballonnen

Pak nou eens lekker uit met de versiering dit jaar. Daar wordt de feeststemming sowieso beter van. Hang overal trossen ballonnen op en de woonkamer ziet er va-va-voom uit voor NYE.

3. Heel veel (wij herhalen: heel veel) snacks

Sloof je uit in de keuken en hamster de supermarkt leeg met snacks (en afblijven van het toiletpapier!). Eten en drinken maakt of kraakt sowieso een party en bij jou zal er in ieder geval geen tekort aan ontstaan.

4. Dress to impress

Lekker boeien dat dat voor alleen jou en je vrienden, familie of je lover is. Dat is geen reden om je niet op en top op te maken en aan te kleden. Bestel nog gauw een glitterjurkje online en jij shined het nieuwe jaar in.

Inspiratie nodig op dit vlak? 5 feestelijke kapsels voor NYE die je makkelijk zelf kunt maken

5. Maak je favoriete cocktails

Cocktailparty! Hartstikke leuk, maak samen met je BFF jullie favoriete cocktails tijdens de feestdagen.

6. Leipe afspeellijst

Maak van te voren een lekkere afspeellijst op Spotify. Jij en je lover kunnen ook samen een afspeellijst aanmaken en beiden jullie favoriete nummers hierin zetten.

7. Speel leuke (drank)spelletjes

Nu we toch allemaal thuisblijven met de feestdagen, kun je maar het beste alle spelletjes (die je ook als drankspel kunt spelen) uit de kast halen. Uno, Ligretto, Saboteurs het Duel, you name it.

Reageer op artikel:
9 partytips om er thuis één groot feest van te maken met de feestdagen
Sluiten