Happy Easter! Dit zijn de leukste beautyproducten speciaal voor Pasen

Pasen staat weer voor de deur en dat is weer een perfecte reden om jezelf of je geliefden te trakteren op iets liefs. Beautymerken staan weer in de rij om je te voorzien van de leukste selfcare cadeaus in een feestelijk pastelkleurtje.

De leukste beautyproducten voor Pasen

Zoals ieder jaar wordt er bij Pasen weer flink uitgepakt om jou blij te maken met fijne beautyproducten. Dit zijn de leukste lanceringen.

Pasen

1. Babor Paasei €46,90

Ken jij de ampoules van Babor al? Ze waren één van de eerste merken die met deze innovatie kwamen en zijn er inmiddels beroemd mee geworden. Speciaal voor Pasen hebben ze een paasei gevuld met veertien ampoules, zodat je ze allemaal zelf kunt uitproberen.

lush

2. Lush Sunny Side Up Shower Jelly €7

Als er iets te vieren valt, staat Lush altijd vooraan met de leukste creaties. Ook deze Pasen weer. Hoe leuk is deze shower jelly in de vorm van een spiegelei? Check ook de bathbombs met bunny ears en andere toffe figuren.

3. Rituals The Ritual of Sakura Easter Egg Gift Set €29,90

De producten van Rituals zijn altijd een goed idee als het om cadeautjes aankomt. Dus is één van je besties komende weken jarig, dan scoor je met deze Easter Egg zeker weten de jackpot.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Happy Easter! Dit zijn de leukste beautyproducten speciaal voor Pasen
Sluiten