Gina Koninkx
Gina Koninkx Gezondheid 18 sep 2020

Dé sport die perfect bij je past op basis van je sterrenbeeld

De één vliegt ervoor om 07:00 uur ‘s ochtends uit bed, de ander is liever lui dan moe en sport niet. Gelukkig zijn er tientallen sporten om te beoefenen het is alleen even zoeken naar de meest passende sport voor jou. Benieuwd welke dat is? Je sterrenbeeld weet wel raad.

Knetter energiek of lui en langzaam. Het maakt niet uit, voor iedereen bestaat er wel een leuke en passende sport om te beoefenen. Je moet ‘m alleen zien te vinden.

Een passende sport voor jou op basis van je sterrenbeeld

Ga jij voor een lekker potje dammen op de plaatselijke damvereniging of zie jij jezelf eerder rondrennen op het voetbalveld? Dit is welke sport het best bij je past op basis van je sterrenbeeld.

♈ Ram (21 maart t/m 19 april)

Rammen staan erom bekend dat het geboren leiders zijn. Een teamsport is dan ook wat het best bij jou past. Omdat je wel een tikkeltje ongeduldig bent moet de sport snel gaan. Tak, balletje links, balletje rechts: hockey it is voor jou.

♉ Stier (20 april t/m 20 mei)

Jij vindt het belangrijk dat de sport die je speelt veilig is. Saai hoeft nou ook weer niet. Waarom ga je niet voor een toernooitje jeu de boules? Helemaal jouw ding. Kun je tegelijk lekker bijkletsen met de anderen op het veldje, helemaal gezellig.

♊ Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Jij kunt je makkelijk aanpassen aan veranderende situaties. Zo heeft het weer op jouw prestaties geen effect. Door weer en wind ren jij over de atletiekbaan. Je bent een echte spring in het veld en kan hier al je energie lekker kwijt.

♋ Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft zijn enorm creatief en willen dan ook het liefst een sport beoefenen waar ze hun creativiteit en emotie in kwijt kunnen. Dansen is daarom de perfecte sport voor jou. Moderne dans ligt al helemaal in jouw straatje.

♌ Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Jij ademt creativiteit en je wilt geen mainstream sport beoefenen. Kunstrolschaatsen is echt iets voor jou. Je bent enthousiast en wordt vrolijk van uptempo muziek. Wat dacht je van eighties pasjes op de baan?

♍ Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Jij blij, dammen behoort absoluut tot de officiële sporten. Je bent intelligent en analytisch en sport daarom het liefst met je hersenen. Je sluwheid kan je ook nog prima door de potjes dammen heen helpen.

♎ Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Jij houdt van het hoffelijkheid en bent erg romantisch ingesteld. Jij hangt daarom graag zelf de prinses uit op het paard. Letterlijk, paardrijden en dressuur zijn echt weggelegd voor jou.

♏ Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Jij bent een vulkaan die op ontploffen staat. Je hebt knetter veel energie in je lijf zitten en dat moet er allemaal uit. Een individuele sport zoals powerliften – waar een bulk adrenaline bij vrijkomt waar je U tegen zegt – is daarom echt iets voor jou.

Deze sport kun je overigens prima vroeg in de ochtend beoefenen: Waarom je tien keer zo succesvol aan je dag kan beginnen als je om 07:00 uur gaat sporten.

♐ Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Jij vindt het leuk om tijdens het sporten gezellig te kunnen kletsen met je vriendinnen. Squash is echt iets voor jou en je vriendinnen. Kunnen jullie tegelijkertijd nog eens even al jullie crushes doornemen. Winnen.

♑ Steenbok(22 december t/m 19 januari)

Het liefst beoefen jij een sport waar je je veilig bij voelt. Van bergklimmen of kitesurfen moet jij dan ook echt niks hebben. Badminton is dé sport waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

♒ Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Jij bent een echte teamplayer maar dan wel je wel een tactische sport beoefenen. Wielrennen is daarom perfect voor jou want jij begrijpt echt wel dat daar juist effort for the team voor nodig is. Tegelijkertijd geniet je met volle teugen van de mooie omgeving waar je doorheen crosst.

♓ Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jij vindt het heerlijk om een sport samen met iemand anders te beoefenen. Je bent niet voor niks Vissen want het water maakt jou enorm gelukkig. Synchroonzwemmen samen met een partner is dé passende sport voor jou.

Reageer op artikel:
Dé sport die perfect bij je past op basis van je sterrenbeeld
Sluiten