Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Beauty & Style 12 december 2019

We zijn verliefd! Pastel haar komt weer terug in 2020 en het is het allermooiste ooit

Pastel haar is de afgelopen jaren al meerdere keren teruggekomen. Maar de laatste maanden lijken álle influencers en celebrities te gaan voor zachtroze, babyblauwe of perzikachtige lokken. Het kan niet anders dan dat dit de haartrend van 2020 wordt.

Elke keer verbazen we ons weer over hóe prachtig de pastel haarkleur staat bij iedereen. Het is sexy, een beetje buitenaards maar vooral bloedmooi.

Pastel is dé haartrend van 2020

Het leuke aan deze haartrend is, is dat er ook een uitwasbare variant bestaat. Hierdoor kun je voor een aantal weken helemaal mee doen aan de haartrend van 2020. Perfect voor een speciale gelegenheid (hallo kerst!) en bovendien leuk om eens als ‘iemand anders’ door het leven te gaan niet waar?

Van De Kardashians tot aan Anna Nooshin

De Kardashians zijn al een lange tijd fan van de pastel look voor hun lokken. Maar ook Anna Nooshin vroeg haar volgers op Instagram voor welke pastelkleur ze moest gaan. Het kan niet anders dan dat deze haartrend van 2020 veel wordt gekozen.

Wij zochten voor jou de mooiste variaties van pastel haar op. En man, het wordt nog lastig om te kiezen voor welke kleur je gaat. Gelukkig

Meer over haar:

Reageer op artikel:
We zijn verliefd! Pastel haar komt weer terug in 2020 en het is het allermooiste ooit
Sluiten