Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 23 okt 2020

Filmavondje gepland? Vanaf nu kun je Pathé popcorn thuis laten bezorgen

Heb jij dit weekend een filmavondje op de planning staan? Goed nieuws! Vanaf nu kan je filmavondje alleen nog maar leuker worden want Pathé en Thuisbezorgd.nl slaan de handen ineen. Vanaf deze week kan iedereen in Amsterdam al de lekkerste Pathé producten thuis laten bezorgen. En het leuke is: meerdere steden zullen volgen. Hoe leuk is dit? Eerlijk is eerlijk, bij de film hóórt gewoon goede popcorn.

En dan is het natuurlijk te leuk om de originele Pathé-popcorn te hebben.

Pathé thuisbezorgen

Yes, het is feest want de lekkerste snacks van Pathé zijn met één klik thuis op de bank te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Denk aan popcorn, nacho’s, hotdots, box chips en Kids Combo’s… Het water loopt ons al uit de mond. En het fijne is: alle snacks zijn in combo-deals te bestellen, mét een drankje naar keuze, net zoals in de bioscoop. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een lekker filmpje opzetten en die benen omhoog.

Bestellen

Nu vraag je je vast en zeker af hoe deze bestelservice nou precies werkt. Well, we can tell you. Al het lekkernij is te bestellen vanaf 10 uur in de ochtend tot 21.30 uur in de avond. Goed om te weten: vooralsnog is Pathé Delivery alleen nog beschikbaar in onze hoofdstad Amsterdam. Maar no worries, dit zal op korte termijn worden uitgerold naar andere steden waar Pathé-bioscopen gevestigd zijn.

Enne, er is nog een leuke actie ook. De eerste 175 orders boven de €20 krijgen een Pathé Thuis-film cadeau. En geloof ons, dat wil je! Dus download snel de thuisbezorg-app (als je die nog niet had) en bestel je favo snacks voor jou en je besties. Wie weet ben jij wel een van the lucky ones.

Toch liever naar de bioscoop?

Wil je toch liever naar de bioscoop? Dat kan ook. Alle Pathé bioscopen zijn namelijk open maar wel met een beperkte capaciteit van 30 bezoekers per zaal, en uiteraard worden alle 1,5 meter richtlijnen én hygiëne maatregelen gewaarborgd. Altijd fijn om te weten, niet? 🙂

Lees ook: De film Casanova’s is vanaf 8 oktober in de bioscoop en wij spraken al met de cast

Reageer op artikel:
Filmavondje gepland? Vanaf nu kun je Pathé popcorn thuis laten bezorgen
Sluiten