Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 8 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Vriendinnenavond! Kijk deze zomer bioscoopfilms op een dakterras dankzij Pathé

De laatste weken heeft het zonnetje zich vaak genoeg laten zien. Tijdens die warme zomerdagen vinden we het al snel zonde om naar een donkere bioscoopzaal te gaan. Gelukkig heeft Pathé daar een oplossing voor gevonden: films kijken op een dakterras.

Tot september kan je bij een Pathé locatie in Utrecht terecht om de nieuwste films onder de sterrenhemel te kijken. Trommel je vriendinnen maar op want hier willen jullie heen.

Films op een dakterras bij Pathé

Het is geen geheim dat we bij Beautify fan zijn van films kijken. Het liefst gaan we elke dag naar de bioscoop om een nieuwe te kijken, maar tijdens de zomer is dat minder relaxed. Wanneer het zonnetje schijnt zien we onszelf namelijk liever op het terras met een wijntje in plaats van in een donkere zaal met airconditioning.

Een film kijken onder de sterrenhemel?✨ Dat kan elke avond om 22:00 uur bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn op de Rooftop! Tot september kun je elke dag onder een dekentje kruipen en van een film genieten. Check de link in de bio om te zien welke films er nu op de Rooftop draaien! #pathe #nieuws #utrecht #rooftop

2,278 Likes, 262 Comments – Pathé (@pathe) on Instagram: “Een film kijken onder de sterrenhemel?✨ Dat kan elke avond om 22:00 uur bij Pathé Utrecht Leidsche…”

Toch is Pathé erin geslaagd om het beste van beide werelden te combineren: nieuwe bioscoopfilms op een dakterras kijken. Koop maar vast je treinkaartje naar Utrecht want deze zomer moet je bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn zijn. Hier is namelijk tot september elke avond om 22:00 een gave film te zien. Van Disney’s live-action remake van The Lion King tot Black Panter en The Favourite, voor iedereen is wel iets leuks te zien.

Pathé

Reageer op artikel:
Vriendinnenavond! Kijk deze zomer bioscoopfilms op een dakterras dankzij Pathé
Sluiten