Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 5 nov 2020

Pathé (Thuis) trakteert: en jij hebt daar wel degelijk profijt van

Aangezien de bioscopen vanaf gisteravond helaas weer tijdelijk gesloten zijn door de aangescherpte maatregelen, is Pathé de minste niet. Pathé trakteert namelijk heel Nederland met Pathé Thuis. Zeg maar hallo tegen je lekkere avondjes op de bank, met popcorn inclusief een goede film. We kunnen het slechter treffen..

Wij vertellen je er alles over.

Pathé trakteert

Vanaf vandaag, 5 november, krijgt iedereen (ja, ook jij) tijdens deze veertien dagen, iedere dag (!) een film cadeau die ze thuis kunnen bekijken via streamingsdienst Pathé Thuis. Het gaat dus in totaal om veertien films die te zien zijn via Pathé Thuis. Benieuwd wat voor films je kan verwachten?

Wij mogen er al twee verklappen: Hotel Mumbai en Booksmart. De bekende bioscoopketen heeft deze actie in het leven geroepen omdat filmliefhebbers op deze manier hun woonkamer kunnen omtoveren tot een heuse thuisbioscoop, en ze het ‘bioscoop’-gevoel niet helemaal hoeven te missen.

Social media kanalen

Vanaf vandaag, wordt iedere ochtend om 09.00 uur via de social media kanalen van Pathé Thuis aangekondigd welke film die dag getrakteerd wordt. Goed om te weten: de film die die dag beschikbaar is, is alleen geschikt om te huren.

Blij met het initiatief

Pathé is heel blij dat ze dit nog kunnen aanbieden, zo zegt de Commercieel Directeur: “Wij zijn blij dat we samen met Pathé Thuis onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de beste films. Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers.”

Actie

Grote kans dat deze je actie bekend voorkomt. Deze actie is namelijk een vervolg van de Pathé Trakteert-actie in april, toen de bioscopen ook hun deuren moesten sluiten. Filmliefhebbers maakten toen massaal gebruik van het aanbod. Sterker nog: er werden meer dan 1 miljoen (!) films thuis bekeken. Wij zijn reuze benieuwd hoe dat bij deze actie gaat verlopen. Ga jij kijken?

Lees ook: Filmavondje gepland? Vanaf nu kun je popcorn thuis laten bezorgen

Reageer op artikel:
Pathé (Thuis) trakteert: en jij hebt daar wel degelijk profijt van
Sluiten