Inga Stoit
Inga Stoit Life 4 aug 2018

LOL! Er bestaan nu penis cakejes in LA en dat is toch de beste traktatie ooit

Als wij ergens van houden, is het wel van cake. En vanaf nu kun je deze heerlijke traktatie in piemel vorm opeten. Het is hilarisch maar waar, deze penis is eetbaar. Daarbij komt dat hij ook nog eens heel lekker is, je kunt er geen genoeg van krijgen. En dat is ongetwijfeld iets waar vriendlief jaloers op zal zijn.

Binnenkort jarig en zoek je nog een traktatie? Als je ze dit voorschotelt heb je ongetwijfeld een hilarische dag. Want je kunt nu penis cakejes kopen.

Oké, je moet er helaas wel voor naar LA reizen. Maar goed, dan heb je wel een penis waar jouw vriend onmogelijk mee kan concurreren. Want niets smaakt beter dan deze piemels.

Penis cakejes

Yummy Hero’s verkoopt deze piemelcake op de nachtmarkt vlakbij Los Angeles. Het beslag wordt in perfect afgemeten piemels gegoten. Daarna is er een heerlijk laagje melk overheen gekarameliseerd. En om het allemaal nog fantastischer te maken: de binnenkant bestaat uit Nutella. Euhm ja, dit willen wij nu per direct hebben en eten.

Dit moet de lekkerste penis ooit zijn, daar bestaat vast geen twijfel over. Mocht jij deze zomer in de buurt van LA zijn, is dit een absolute aanrader. Deze piemel kan je ook nog eens delen met jouw vriendinnen, en jullie kunnen er allemaal van genieten (haha). Maar zonder grappen; het ziet er waanzinnig smakelijk uit.

Reageer op artikel:
LOL! Er bestaan nu penis cakejes in LA en dat is toch de beste traktatie ooit
Sluiten