Renée
Renée | LinkedIn Life 22 nov 2018

Penis ringgooien is het leukste cadeau voor je beste vriendin

Bereid je voor op een potje penis ringgooien, want het penisspel dat Beautify ontdekte bij Firebox mag niet ontbreken op je volgende meidenavondje. Zorg dat je genoeg flessen wijn in huis hebt, want hier gaan jullie flink wat plezier aan beleven.

Penis ringgooien klinkt stiekem een beetje ordinair en ja, dat is het misschien ook wel. Maar we durven te wedden dat dit categorie 30 seconds is qua plezier.

Penis ringgooien

Onder het genot van een alcoholische versnapering (of twee) is penis ringgooien namelijk dé manier om te laten zien hoe je gooi-skills eigenlijk zijn. Je zet allemaal een nep piemel op je hoofd, neemt wat ringen in je hand en gooien maar. Eens zien wie hier echt goed eh… balgevoel heeft.

Maar pas op, als je een beetje verslavingsgevoelig bent weten we zeker dat je niet meer wil stoppen met spelen. Want eerlijk is eerlijk, dit spel is zo hilarisch dat je zeker even moet plassen voordat je hieraan begint.

Klik hier als jij als een razende dit spel in je bezit wil krijgen. Het kost je iets meer dan een tientje, dus een prima prijs voor een avond plezier.

Dit penisspel is het hoogtepunt van je vriendinnen avond

Reageer op artikel:
Penis ringgooien is het leukste cadeau voor je beste vriendin
Sluiten