Psssst bad girl! Het Penoza bordspel is net zo spannend als de serie maar nu heb jij de hoofdrol

Heb jij op het puntje van je stoel naar alle vijf seizoenen van Penoza zitten kijken? Dan baal je nu vast heel erg dat er geen nieuw seizoen meer in aantocht is. Er komt gelukkig wel een echte Penoza film. Dat duurt nog even, maar tot die tijd kun je zelf Carmen spelen met dit super spannende bordspel.

We weten inmiddels dat er echt een Penoza film gaat komen. Hoeraaa, wij kunnen niet wachten. Maar we missen de avonden dat we onze favoriete serie konden kijken. Dit Penoza bordspel duurt net zo lang als één aflevering en is de perfecte invulling voor jouw avond.

Daag je vriendinnen uit

Wil jij weten hoe het is om te leven als Carmen? Als speler vorm je je eigen bende en bouw je een crimineel netwerk zodat je je kunt vrijkopen uit de onderwereld, net als in de serie. Weet jij hoe je tien pakketjes drugs verhandelt zonder dat de politie je op het spoor komt?

Je kunt het spel spelen met twee tot vier personen en je bent er 45 minuten mee bezig. Niet geschikt voor jouw jongere broertje, want het spel mag pas worden gespeeld vanaf zestien jaar, ghehe.

De speluitleg

In de video hieronder wordt precies uitgelegd hoe het spel in zijn werk gaat. Het bordspel kost 27 euro en je kunt hem hier bestellen.

Reageer op artikel:
Psssst bad girl! Het Penoza bordspel is net zo spannend als de serie maar nu heb jij de hoofdrol
Sluiten