Yasmine Esser
Yasmine Esser News 18 sep 2018

Het gaat door! De opnames van de Penoza film starten al bijna

Het deed best pijn toen de serie Penoza op z’n einde was. Want hoewel we allemaal uitkeken naar de bloedstollende laatste afleveringen, was het ook droevig dat onze favoriete serie tot een einde was gekomen. Maar gelukkig hoef je nog niet helemaal afscheid te nemen van Carmen en co.

Er komt namelijk een Penoza film. Die geruchten gingen al een tijdje, zoals je ongetwijfeld op Beautify hebt gelezen. Maar nu is het echt, echt, écht zeker dat er een film van de misdaadserie gaat komen. Spring daarom maar vast een gat in de lucht.

Penoza film is in de maak

Oké, veel weten we nog niet over de film. Bijvoorbeeld waar het precies over zal gaan. Maar wat we wel weten is dat de opnames bijna van start gaan in Amsterdam én in het buitenland. En – wat helemaal top is – alle vaste acteurs hebben ‘ja’ gezegd.

Volgens Nu.nl zal de film op zichzelf staan met het verhaal. Je kunt ‘m dus ook kijken als je nog nooit een aflevering van de serie Penoza hebt gezien. (Al kunnen we ons dat nauwelijks voorstellen). Maar, het zal wel teruggrijpen naar de vijf seizoenen die tussen 2010 en 2017 op tv werden uitgezonden. Dus als je een ware fan bent, zal het ook een feest van herkenning zijn.

De Penoza film wordt al bijna gefilmd

Wanneer we Carmen en de rest op het witte doek kunnen bewonderen is nog niet bekend, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Penozafans! Je kunt de eigenaar worden van de villa van Carmen van Walraven

Reageer op artikel:
Het gaat door! De opnames van de Penoza film starten al bijna
Sluiten