Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 september 2017

Smullen! Maandag opent een pop-upwinkel in Utrecht met vijftig soorten pepernoten

Het is altijd even een momentje als je ziet dat de eerste pepernoten weer in de schappen liggen. Nu al?! Was vast je eerste gedachte. Maar nu ze al een tijdje te verkrijgen zijn, kun je vast niet meer zonder. Als je nu al uitgekeken bent op de standaard pepernoten, dan kun je je hart ophalen in het midden van het land. Daar opent namelijk een pop-upstore waar je kunt kiezen tussen maar liefst vijftig verschillende smaken.

Eerder schreven we al over Pepernotenfabriek van Delft, die pepernoten maakt in smaken als limoncello, appeltaart en caramel zeezout. In totaal verkopen ze wel vijftig verschillende soorten smaken.

Pepernotenwinkel Utrecht

De fabriek heeft vestigingen in Leiden, Haarlem en ook in de Bijenkorf in Amsterdam. Maar nu kan iedereen ook in naar het midden van Nederland afreizen om te genieten van de verschillende soorten pepernoten. Pepernotenfabriek van Delft opent namelijk een pop-uppepernotenwinkel in Hoog Catharijne.

Luxeprobleem

Als je een beetje uitgekeken bent op de standaard pepernoten, dan wil je hier vast en zeker naartoe. De pop-upstore heeft ook nog een paar extraatjes. Naast de 50 verschillende smaken, hebben ze ook pepernoten die glutenvrij of biologisch zijn. Ook kunnen liefhebbers genieten van warme chocomel met slagroom, karamel en een pepernotentopping. Luxeprobleem dit..

De winkel is tot 5 december iedere dag geopend. Genoeg tijd dus om alle smaken uit te testen!

Ook dit is super lekker nieuws: Er bestaat gin-tonic chocolade en dat is een meisjesdroom die uitkomt

Reageer op artikel:
Smullen! Maandag opent een pop-upwinkel in Utrecht met vijftig soorten pepernoten
Sluiten