Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 juli 2017

Perfect als je healthy wil doen maar ook naar wat lekkers verlangt: carpaccio wraps voor lunch of diner

Het leven is soms niet makkelijk. Iedere dag neem je je weer voor om gezond te doen en je leven te beteren. Maar dan krijg je toch weer een onweerstaanbare drang naar burgers, friet, chocolade of heel veel brood met aioli bij je wijntjes. Tja, en dan neem je je wéér voor om je leven te beteren.

Maar dat je gezond wil doen, betekent gelukkig niet, dat je nooit meer wat lekkers mag eten. Wij vonden namelijk dit geweldige recept voor carpaccio wraps en daar ga je heel gelukkig van worden.

Je hebt deze carpaccio wraps binnen een handomdraai in elkaar geflanst. En dan heb je ook nog eens een heerlijk, gezond gerecht voor de lunch, het diner of een healthy als hapje op een verjaardag.

Zo doe je het

Rooster in een koekenpan wat pijnboompitjes. (Je hoeft er geen olie aan toe te voegen.) Doe dit totdat de pitjes beginnen te verkleuren.

Doe vervolgens mayonaise in een schaaltje en voeg hier naar smaak truffelolie aan toe. Ook kun je wat peper en zout toevoegen. Smeer de truffelmayo uit op de wraps.

Leg daarna wat veldsla op de wraps en leg hier de carpaccio op. Rasp er wat Parmezaanse kaas over en strooi de pijnboompitjes over je wrap.

Rol de wrap op of serveer ‘m als ‘ie ligt. En dan: tast toe.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Op deze plekken in Nederland vind je de allerlekkerste carpaccio (per provincie)

Reageer op artikel:
Perfect als je healthy wil doen maar ook naar wat lekkers verlangt: carpaccio wraps voor lunch of diner
Sluiten