Perfect geföhnd haar zelf creëren? Met deze tutorial is het een makkie

Wanneer je van de kapper komt is je haar altijd perfect in model geföhnd. Helaas is het hele model er na één keer wassen weer uit, zonde. En wanneer je dan zelf je haar opnieuw wilt föhnen, lukt het eigenlijk nooit meer om het zo perfect te krijgen zoals de kapper dat deed. Herkenbaar? Vanaf nu is dat verleden tijd, want wij hebben dé oplossing gevonden.

Perfect geföhnd haar

Dewi, topstyliste bij Rob Peetoom, heeft een geweldige tutorial gemaakt waarin zij tot in de puntjes uitlegt hoe jij je haar perfect in model föhnt. De topstyliste begint met nat haar, maar na een paar minuten heeft zij haar kapsel omgetoverd tot een perfect geföhnde coupe. Om jaloers op te worden. Komt het even goed uit dat het hartstikke makkelijk na te maken is dankzij dit filmpje. Wij zijn vast begonnen met oefenen en geloof ons, je hebt binnen no-time een perfect geföhnd kapsel.

Leuk avondje op de planning?

Omdat we in deze quarantainetijd steeds iets meer bewegingsruimte krijgen met de passende maatregelen, komt deze tutorial als geroepen. We hebben namelijk vast allemaal al een avondje met de meiden gepland of een romantische avond met je liefje. Als je weer op pad gaat, moet dat natuurlijk wel in stijl. Je begrijpt, met een perfect geföhnde coupe natuurlijk.

Werk aan de winkel

Je hoort het al; werk aan de winkel girls. Cancel al je plannen voor vanavond en leg je föhn alvast klaar. Door de handige en vooral leuke tutorial van topstyliste Dewi, zul je zien dat je een pro wordt in het model föhnen van je eigen haar. Wedden dat jij hierna bedolven wordt onder de complimentjes? 😉

Lees ook: Vet haar? Dankzij deze pretty kapsels zie je er niks van

Reageer op artikel:
Perfect geföhnd haar zelf creëren? Met deze tutorial is het een makkie
Sluiten