Geen idee wat je moet doen met je lover? Dít is de perfecte date volgens je sterrenbeeld

Vind je het lastig om te bedenken wat een leuke activiteit kan zijn voor jullie date? Vaak wil je creatief zijn en geen standaard filmavondje op de bank plannen, maar iets origineels bedenken is nog best lastig. Misschien heb je hier iets aan. Dit is namelijk de perfecte date volgens je sterrenbeeld.

Laat je verassen door je eigen sterrenbeeld.

De perfecte date volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld hangt nauw samen met je persoonlijkheid. De activiteit waarop deze dates zijn gebaseerd, zou dus perfect moeten aansluiten op je karakter. Nu alleen nog kijken of je je lover kan overhalen voor deze ideale date.

1. Leeuw: karaoke

Een Leeuw houdt ervan om in de spotlights te staan – een avondje karaoke komt dus goed uit. Tegelijkertijd kan je nagaan of je date ook houdt van dit soort avondjes. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jullie een paar zelfde interesses hebben. Karaoke lijkt dus een perfecte date voor jullie.

2. Maagd: strategische bordspel

Een Maagd is altijd super gefocust en dit zou hij/zij ook graag terug willen zien bij zijn/haar date. Nodig je date daarom eens uit voor een spelletje schaken of een ander spel waarbij je strategische moet nadenken. Dan kom je er meteen achter of je date bij je past.

3. Weegschaal: pizza-dubbeldate

Een Weegschaal is heel spontaan en kan daarom heel goed dubbeldaten. Je bent onwijs gastvrij dus nodig je vrienden en lover eens uit voor een pizza-avond. Dubbeldaten is daarnaast ook goed voor je relatie, dus trommel je bestie en haar lover op.

4. Schorpioen: strandwandeling

Iemand met het sterrenbeeld Schorpioen houdt van water, dus waarom zou je je hobby niet combineren met een date. Ga eens rondje wandelen over het strand. Kom samen tot rust en tijdens het wandelen kan je prima kletsen over van alles.

5. Boogschutter: achtbanenpark

Een Boogschutter houdt van actie, een dagje in een attractiepark met je lover is dus geen straf. Zoek samen de spanning op, dan leer je elkaar echt goed kennen. De perfecte date.

6. Steenbok: concert

Een Steenbok heeft naast een strakke planning ook een artistieke kant. Combineer je sterke punten en plan een avondje naar een concert. Je zal waarschijnlijk een superdeal vinden en van tevoren bij een heerlijke restaurantje reserveren om de avond perfect te maken.

7. Waterman: study & party

Een Waterman heeft het beste van twee werelden, je bent super slim en ook heerlijk eigenwijs. Neem je lover daarom een keertje mee naar een huisfeestje en nodig hem/haar vooraf nog even uit voor een ‘studiesessie’, even wat tijd voor alleen jullie twee tijdens jullie perfecte date.

8. Vissen: zeevruchten en sterrenkijken

Iemand met het sterrenbeeld Vissen is een hopeloze romanticus – dus wat dacht je van een diner in een zeevruchten restaurant gevolgd met een avondje sterrenkijken. Dit is het toppunt van romantiek. Enjoy!

9. Ram: hiking

Een Ram is meestal een adrenalinejunkie, een date waarbij je alleen maar in een restaurant zit is dus niet weggelegd voor jou. Maar neem je date eens mee hinken – super sportief en je komt er meteen achter hoe sportief je crush eigenlijk is.

10. Stier: samen koken

Iemand met het sterrenbeeld Stier houdt ervan om thuis te zijn. Daarnaast vind je het ook heel leuk om bezig te zijn. Ga eens met je date samen koken. Laat hem/haar een gang kiezen en bouw jouw menu er omheen. Zo staan jullie gezellig samen in de keuken en kunnen jullie dit ook nog eens samen opeten.

11. Tweelingen: spelletjes

Als je het sterrenbeeld Tweelingen hebt houdt je van gezelligheid. Maak jouw perfecte date casual en nodig naast je lover ook een paar vrienden uit. Samen maken jullie er een gezellige avond van en zo leer je je crush in een andere setting beter kennen.

12. Kreeft: ijs en een filmpje

Een Kreeft is eigenlijk heel simpel. Je bent al heel snel tevreden, zo ook met een filmpje en een kommetje ijs. Kruip lekker tegen je date aan, misschien krijgen jullie nog interessante, diepe gesprekken.

Lees ook: Voor eens en voor altijd: dít is het beste tijdstip om seks te hebben

Reageer op artikel:
Geen idee wat je moet doen met je lover? Dít is de perfecte date volgens je sterrenbeeld
Sluiten