9 x tips voor een perfecte glow

Een huid met een mooie glow. Willen we dat niet allemaal? We hebben goed nieuws. Want ook als je niet het nummer van J-lo's make-up artist onder je speeddial hebt staan kun je dit bereiken. Lees snel onze tips.

Een mooie glow ziet er vrouwelijk en natuurlijk uit, en is een teken van jeugdigheid. Geen wonder dat we dat zo graag willen. Maar voordat je zover bent moet de basis goed zijn. Een mooie huid bereik je door er goed voor te zorgen. Denk hierbij aan het exfoliëren en hydrateren van je huid, plus het drinken van genoeg water. Wanneer je dat gedaan hebt, kun je je naturel glow een oppepper geven met de volgende tips.

Lip balm

Een grappig trucje is om een getinte lipbalm te gebruiken op je jukbeenderen. Echt, het werkt. Een mooie lip balm is de Burts Bees Replenishing Lip Balm met granaatappel-olie. De subtiele roze tint geeft je wangen een instant naturel blos met zachte glans. Love it. Ook handig wanneer je teveel foundation of poeder hebt aangebracht en het masker-effect wil voorkomen.

Kokosolie

De topper onder de highlighters is kokosolie. Deze olie is geweldig omdat het een semi-vaste structuur heeft, en daardoor niet uitloopt zoals een normale olie zou doen. In de pot ziet het eruit als gestold vet, maar wanneer je er met je vingers overheen gaat wordt de structuur weer olie-achtig. Wat dus je felbegeerde glow geeft zonder te vlekken. Breng hem aan op je wenkbrauwen, jukbeenderen en neusbrug voor een mooie gehydrateerde glans.

Marula oil

Vul een verstuiver met 2 delen water en een deel marula olie. Verstuif dit over je gezicht nadat je je make-up hebt aangebracht. Marula olie is één van de krachtigste anti-oxidanten in de wereld en verzacht en hydrateert je huid.

Mix&match

Meng een paar druppeltjes highlighter door je foundation in plaats van hem er overheen aan te brengen. Gebruik daarna een vochtig sponsje om je make-up aan te brengen.

Blend

Meng twee kleuren lipstick door elkaar, een matte en een glanzende. Breng deze mix aan op je jukbeenderen. En voila, een customized blush die perfect blijft zitten en zorgt voor een sexy glans.

DIY

Geen fan van vloeibare highlighters? Neem een peachkleurige, witte, gouden, of beigekleurige oogschaduw en meng de oogschaduw met een klein beetje kokosolie voor een instant highlighter.

Vaseline

Vergeet niet de good old vaseline. Hiermee creëer je in een handomdraai een modellen-glow. Breng de vaseline aan over je make-up of alleen.

Beautyblender

Maak je beautyblender (of een ander kwalitatief goed make-up sponsje) vochtig. Breng met het vochtige sponsje een foundation op waterbasis aan en start met blenden. Doordat het sponsje vochtig is maakt het de make-up transparanter. En omdat de foundation ook een hoge concentratie water bevat zal je huid er dewy uitzien.

Ben jij ready voor een prachtige naturel glow?

Reageer op artikel:
9 x tips voor een perfecte glow
Sluiten