Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 16 jan 2020

Cute! Dit is jouw perfecte huisdier gebaseerd op je horoscoop

Je wil graag je tuin vol met fluffy konijnen, maar een schattig hondje of een knorrend varkentje word je ook ongelooflijk blij van. Twijfel maar niet langer, want dit is jouw perfecte huisdier gebaseerd op je horoscoop. Ren maar vast naar de dierenwinkel of adopteer een schatje uit het asiel.

Omdat jij zo ontzettend veel van dieren houdt wil je vast weten welke het best bij jou past. Ben jij een ram? Dan zijn we nu al jaloers op jouw perfecte huisdier.

Jouw perfecte huisdier

Is het hebben van een huisdier een van je grootste dromen maar kan je niet kiezen uit alle leuke diertjes? Dat snappen we als geen ander, dus lees snel verder welk huisdier er het best bij jou past.

Ram – hond

Je bent vast niet verrast. Net als een hond barst jij van de energie en werk je keihard om je dromen en doelen te behalen. Jij en je donzige hondenvriend zouden een niet te stoppen duo zijn. Met een hond kun jij al je avonturen beleven. Je houdt van een goede uitdaging en jouw vierpotige vriend ook. Nu alleen nog de perfecte pup kiezen.

Stier – schildpad

Je bent een tikkeltje eigenwijs. Een huisdier dat jouw karakter nabootst is de perfecte aanvulling in jouw huis. Een schildpad staat bekend om zijn rustige aard, maar ook zijn relaxte houding en eigenwijsheid. Net als jij. Van al je vrienden ben jij degene die alle situaties goed in de hand kan houden. Je bent stoer, betrouwbaar en een echte vriend. En je bent de perfecte vriend voor een schildpad. Geen drama, doe maar gewoon normaal. Geen zin in anderen? Dan kruip je terug in je schild.

Tweelingen – konijn

Je bent zacht qua karakter. Daarom is een fluffy sociaal huisdier perfect voor jou. Een konijn is ongelooflijk nieuwsgierig, knuffelig en een praatgraag. Geen van jullie houdt er echt van om alleen te zijn, dus je zult blij zijn om je nieuwe donzige vriend rond te leiden voor een paar eenvoudige avonturen door het huis en misschien je achtertuin.

Kreeft – hagedis

Als je je gedachten laat ronddwalen, krijg je de beste resultaten. Je verbeeldingskracht staat altijd in vuur en vlam, daarom is een doorsnee huisdier niet logisch voor iemand met zoveel gevoel voor creativiteit. Een hagedis klinkt in het begin misschien gek. Maar deze gekke diertjes houden van een warme omgeving en routine en ze zijn niet zo dol op vreemden. Je zult het waarderen als je een vriend hebt die er van houdt op zichzelf te zijn, maar ook zo af en toe een beetje wil pronken.

Leeuw – vogel

Jij staat graag in de belangstelling. Net als de koning van de jungle, de leeuw natuurlijk. Jij wilt maar wat graag dat mensen je aanbidden en hebt een huisdier nodig dat dat ook doet. Een vogel is het huisdier dat bij je past. Hij fluit naar je zodra je binnenkomt en wil vast wel op je hoofd zitten. Jij leert hem de zinnetjes die jij leuk vindt en hij praat je zo na.

Maagd – kameleon

Jij houdt van de kleine dingen in het leven. Een klein huisdiertje dat ook nog eens praktisch is ingesteld, net als jij, word jij heel erg blij van. Eigenlijk vind jij elk dier wel leuk, als hij jouw liefde maar accepteert. De kameleon past zich graag aan en kan zich als de beste uiten. Net als jij.

Weegschaal – cavia

Wat jij echt haat? Alleen zijn. Met een huisdier voel jij je thuis altijd op je gemak als er geen mens in de buurt is. Jij wilt eigenlijk altijd wel voor iemand zorgen. Een een cavia wil maar wat graag dat jij hem verzorgt. En jij wilt een fluffy intelligent dier op je schoot. Dat is de cavia zeker.

Schorpioen – egel

Jij staat bekend als een zeer stoer en dapper persoon. Net als een egel heb jij een krachtig pantser om je heen dat jou beschermt tegen kwade dingen in de wereld. Je straalt zelfverzekerdheid uit en bent klaar om elk avontuur met beide handen aan te grijpen. De egel is net zoals jij.

Boogschutter – paard

Boogschutter, jij bent een avontuurlijk persoon en houdt van de wereld ontdekken. Het kan voor jou niet snel genoeg gaan. Daarom is een paard jouw perfecte huisdier. Op jouw trouwe vriend kun je de mooiste plekken van de wereld ontdekken, precies wat jij wilt. Buiten zijn, je dromen achterna gaan en nieuwe ervaringen opdoen.

Steenbok – kat

Je bent klassiek, Steenbok. Jij wil een huisdier dat jouw levensstijl niet verstoort en zichzelf kan redden. Want jij wilt honderd dingen doen in het leven. Een kat heeft niet veel zorg nodig. En je kan met hem knuffelen wanneer jou dat uitkomt. Samen een ochtendhumeur hebben maar ook samen chillen op de bank. Als jouw kat fluffy en zelfstandig is ben je heel blij.

Waterman – een klein varkentje

Saaiheid kun je slecht tegen. Je wilt iets origineels, iets anders. Maar het moet wel interessant zijn. Een mini varkentje is zoals jij. Een sterke persoonlijkheid, vol energie en vooral tijd doorbrengen met iemand die om je geeft. Als jullie elkaar eenmaal vertrouwen zijn jullie vrienden voor het leven.

Vissen – vis

Een open deur misschien, maar jij bent hét waterteken van de sterrenbeelden. En een vis is wat bij je past. Saai? Nee hoor. Jij kunt het aquarium helemaal customizen naar jouw smaak, iets wat je leuk vindt om te doen. Je barst van de creatieve ideeën en jouw rondzwemmende vis is ideaal om even lekker naar te staren en tegen te praten. He-le-maal zen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Cute! Dit is jouw perfecte huisdier gebaseerd op je horoscoop
Sluiten