Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 25 feb 2018

Hallo toekomstig vriendje! Deze app vindt jouw perfecte match dankzij je DNA

Ben je inmiddels uitgeswiped en heb je nog steeds niet je prins op het witte paard ontmoet? Gooi dan de handdoek niet in de ring. Nog niet, in ieder geval. Er bestaat namelijk een app waardoor je wél je perfecte match vindt. En dat alles op basis van DNA.

De perfecte match vinden is kneiterlastig. Zo kom je er bijvoorbeeld halverwege je tweede wijntje achter dat ‘ie een rare fetisj heeft. Of hij laat na een leuke date niets meer van zich horen. Die praktijken zijn straks misschien wel verleden tijd.

Je perfecte match vinden

De app Pheramor loopt namelijk hartstikke voor op Tinder en Happn. De mensen van Pheromor vinden namelijk je perfecte match nadat jij je social kanalen hebt gedeeld én wangslijm in een reageerbuisje hebt opgestuurd. Aan de hand van deze gegevens vinden ze namelijk wél iemand die bij je past.

DNA is belangrijk

Dankzij je wangslijm is het voor hen namelijk een stuk makkelijker om aan de hand van je genen erachter te komen welke man bij je past. Dat betekent dat je DNA een veel belangrijkere rol speelt op het gebied van relaties dan je waarschijnlijk denkt.

Het is een match

Het gaat hier om de genen die aantrekkingskracht bepalen. Als jouw DNA een match is met zijn DNA is een succesvolle date binnen handbereik. Oké, het betekent niet altijd dat je hierdoor de man tegen het lijft loopt waarmee je naar het altaar wilt lopen. Maar de kans op succes is zeker groter.

Tot nu toe werkt de app alleen voor mensen in Houston, maar in Nederland wordt al veel geëxperimenteerd op het gebied van liefde en DNA. Nog heel even geduld dus. Je toekomstige vriendje ga je écht vinden.

Reageer op artikel:
Hallo toekomstig vriendje! Deze app vindt jouw perfecte match dankzij je DNA
Sluiten