Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 6 mei 2017

Dit is het perfecte Moederdag cadeau volgens haar sterrenbeeld

Moederdag komt er aan en dat betekent dat je haar waarschijnlijk in het zonnetje gaat zetten. Verzin elk jaar maar eens iets wat je haar kunt geven. Bloemen, een high tea? Volgens haar sterrenbeeld is dít het perfecte Moederdag cadeau waar je haar wel eens heel blij mee kunt maken:

Ram – De vurige moeder

Rammen staan bekend om het vurige karakter. Zo ook jouw moeder. Ze zijn impulsief, speels en houden van avontuur. Ze zijn altijd in de weer en hebben een druk bestaan. Een perfect cadeautje is iets wat haar karakter reflecteert. Onderneem iets actiefs met haar zoals karten of geef haar een rode lippenstift.

Stier – De comfi moeder

De stiermoeder is imposant en houdt van comfort. Ze houdt onvoorwaardelijk van hun kinderen en is zeer toegewijd. Een Stier vindt het heel moeilijk om bezittingen af te staan. Jouw mama heeft waarschijnlijk al zoveel spullen, dat je niet meer weet wat je haar moet geven. Geef haar iets waarin ze zich comfortabel voelt zoals een mooie sjaal of een mooi sieraad zonder te veel poespas.

Tweelingen – De sociale moeder

Tweelingen houden van een beetje roddelen op z’n tijd. Alles wat ze meemaakt vertelt ze. Ze is daarnaast een echte charmeur. Gluren bij de buren vindt ze hartstikke fijn. Als het lekker weer is, trek er met haar op uit met een verrekijker. Dieren of mensen spotten samen, heerlijk. Tweelingen houden van gadgets, zoals een mooi horloge zodat ze de tijd niet vergeet.

Kreeft – De huiselijke moeder

Is jouw moeder een Kreeft? Grote kans dat ze een liefdevol karakter heeft. Zij vindt het geweldig als jij laat zien dat je haar waardeert. Ze is een huismusje en legt haar ziel en zaligheid in haar huis, dat er altijd prachtig uitziet. Ze zal blij worden van een bos bloemen, een mooi item voor in huis of een fotoboek.

Leeuw – De trotse moeder

De Leeuwmama zal haar jongen altijd beschermen en loopt trots met ze rond. Ze is zo trots, dat ze een ‘vergeten Moederdag’ je niet in dank zal afnemen. Ze houdt er namelijk nogal van om in de watten gelegd te worden. Ga lekker met haar brunchen, zoals bij de PRESSROOM in het INK Hotel in Amsterdam. Daar kunnen jullie samen genieten van hartige en zoete gerechten mét oneindig veel bubbels.

Je kunt ook in het prachtige Conservatorium Hotel een make-up Masterclass volgen op 13 mei in de speciale Laura Mercier ruimte van Skins. Samen leren jullie alle kneepjes van het vak en na afloop ontvang je nog een voucher voor onze favoriete spa in Nederland: de Akasha Spa.

Maagd – De ijverige moeder

Heb je vaak te horen gekregen dat je je huiswerk moet maken? Netjes moet eten? Dat past helemaal bij het karakter van de Maagd. De Maagd is een aardeteken en houden van praktische dingen. Ze wil altijd leren en niet stilstaan in het leven. Geef haar een dagboek of een ander boek over een onderwerp waar ze zich helemaal in kan verdiepen. Ze houdt ook van gezondheid, yoga zal ook in de smaak vallen.

Weegschaal – De excentrieke moeder

Jouw mama houdt waarschijnlijk van kunst, muziek, lezen en alles wat daarmee te maken heeft. Weegschalen zijn creatief en hebben altijd veel inspiratie nodig en willen alles weten. Plan met haar een dagje naar een museum, kunsthal of een concert en ze zal helemaal blij zijn. Het perfecte Moederdagcadeau.

Schorpioen – De geraffineerde moeder

De Schorpioen heeft graag de touwtjes in handen en kunnen zich helemaal verliezen in hetgeen dat zo belangrijk is voor hen. Alhoewel ze soms intens overkomt, is ze diep van binnen sensitief en gefascineerd door mysteries. Ze houden van tijd voor zichzelf. Geef haar een verwendagje, ga bijvoorbeeld naar de spa of geef haar iets spiritueels.

Boogschutter – De multi-culti moeder

De Boogschuttermoeder is reislustig en altijd opzoek naar avontuur. Ze willen alles in het leven met beide handen grijpen en verbreden hun horizon van dag tot dag. Ga daarom met haar op avontuur, ze wil graag ontdekken. Wat dacht je van een restaurantbezoekje met allerlei gekke gerechten uit een vreemd land? Dat is haar perfecte Moederdag cadeau.

Steenbok – De ambitieuze moeder

Jouw mama werkt hard voor haar geld en nog harder voor jou. Een perfect cadeautje vinden is misschien lastig, want ze weet precies wat ze wil. Ze houdt van praktisch maar hecht ook waarde aan waar het cadeautje vandaan komt en waar het van gemaakt is. Geef haar iets met een betekenis, iets waar ze wat mee kan. Is het dierproefvrij? Steun je er een goed doel mee? Ze zal er vreselijk blij van worden.

Waterman – De idealistische moeder

Een Watermanmama is idealistisch en ook een beetje excentriek. Ze heeft oog voor vooruitgang en interesse in actualiteit. Ze houdt van nieuwe dingen. Ga iets met haar doen dat ze nog nooit eerder heeft gedaan of ga naar een talkshow. Spulletjes van de wereldwinkel zal ze ook waarderen.

Vissen – De artistieke moeder

Gezegend met een Vissemmama? Ze zijn verzorgend, lief en sensitief. Daarbij zijn ze super creatief en houden ze van elke artistieke expressie, vooral van dansen. Daarom is een danscursus het perfecte Moederdag cadeau. Maar ze houdt ook van sfeer. Mooie kaarsen of zachte pantoffels vindt ze fantastisch.

LEES OOK:
Bewezen: De intelligentie van een kind wordt bepaald door de moeder

Reageer op artikel:
Dit is het perfecte Moederdag cadeau volgens haar sterrenbeeld
Sluiten