Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 29 okt 2017

Ga je binnenkort op reis? Met dit sterrenbeeld vorm jij het perfecte reiskoppel

Alleen reizen kan fijn zijn, maar met iemand anders reizen is natuurlijk veel gezelliger. Als je in ieder geval in goed gezelschap bent. Niets is zo vervelend als je op reis alleen meer ruzies en irritaties hebt. Daarom kun je het beste met iemand op pad die een sterrenbeeld heeft dat perfect past bij jouw sterrenbeeld. Dan ben je haast zeker van een onvergetelijke reis.

Vissen + Stier

Als je Vissen bent, vorm je het ideale reiskoppel met iemand die Stier is. Jullie houden beide van ongeveer dezelfde dingen, wat wel zo handig is op reis. Jullie zijn mensen van het goede leven en jullie vullen elkaar aan. Zo is de Stier wat koppig en zijn Vissen juist flexibel. En dat vormt een perfecte match wat reizen betreft.

Leeuw + Weegschaal

Leeuwen houden van een reis waar ze kunnen lachen. Plezier staat voorop. Weegschalen zijn echte entertainers, wat dus ideaal is voor een Leeuw op reis. De wereld ontdekken is een stuk leuker als er ook geregeld gelachen kan worden.

Maagd + Steenbok

Meiden die Maagd of Steenbok als sterrenbeeld hebben, zijn beiden super georganiseerd. Jullie hebben een duidelijk plan, zodat jullie iedere dag precies weten wat jullie gaan doen. Een trein, vliegtuig of bus missen, zal jullie dan ook nooit en te nimmer gebeuren.

Schorpioen + Vissen

Als je samen op reis gaat, dan is het wel fijn als je van dezelfde dingen houdt. En dat is het geval bij Schorpioen en Vissen. Schorpioenen zijn wel wat dominanter, maar daar kunnen Vissen wel mee leven. Daarom hoeven jullie niet bang te zijn voor conflicten of wat dan ook op jullie reis.

Waterman + Weegschaal

De echte intellectuelen onder ons zijn jullie toch wel, Waterman en Weegschaal. Bovendien helpen Weegschalen om Watermannen uit hun schulp te laten komen. Weegschalen zijn sowieso heel sociaal en kunnen Watermannen echt helpen om het meeste uit hun reis te halen. En daar genieten Weegschalen ook weer van.

Ram + Boogschutter

Rammen en Boogschutters zijn spontaan en enthousiast. Bovendien vinden Boogschutters het allemaal prima wat Rammen voorstellen om te doen, maar kunnen ze ook heel makkelijk voorstellen om iets anders te doen. Een Boogschutter is flexibel genoeg om om te gaan met de initiatieven van de Ram.

Ram + Tweeling

Als je als Ram geen vriendinnen hebt die Boogschutter zijn, dan kun je ook op reis gaan met iemand die Tweeling is. Jullie vinden het beide heerlijk om dingen te ontdekken en om spontaan wat te ondernemen. Daar kunnen jullie allebei echt van genieten.

Stier + Kreeft

Als Stier houd je van comfort, luxe en lekker eten. Een Kreeft zou jouw ideale reispartner zijn, omdat ze het ook fijn vinden om die dingen in hun leven te hebben. En ook op reis.

Tweeling + Waterman

Jullie zijn beide slim, Waterman en Tweeling. Jullie zijn beide geïnteresseerd om dingen te doen waar je ook wat van leert. En de concrete ideeën van de Waterman vallen altijd wel goed in de smaak bij Tweelingen.

Weegschaal + Weegschaal

Weegschalen zijn ontzettend nieuwsgierig, in zowel kunst en cultuur, en houden er wel van om initiatief te nemen. Jullie vormen als reiskoppel een perfecte organisatie, waardoor jullie haast geen gidsen of wat dan ook meer nodig hebben.

Met welke vriend of vriendin je ook op reis gaat, als jullie maar goed met elkaar overweg kunnen in het dagelijkse leven. Dan komt dat op reis ook vast helemaal goed.

Dit vind je misschien ook wel leuk om te lezen: Dit is jouw ultieme bucketlist activiteit volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Ga je binnenkort op reis? Met dit sterrenbeeld vorm jij het perfecte reiskoppel
Sluiten