Perfecte wenkbrauwen met één selfie? Het kan!

Ben jij dol op het epileren van je wenkbrauwen maar haal je soms iets te fanatiek haartjes weg? Met deze super handige app van Benefit heb jij binnen no-time de perfecte wenkbrauwen.

Ben jij ook al op de hoogte van de nieuwste trend op wenkbrauwgebied? Je leest het hier.

It’s ingenious

Het make-up merk Benefit heeft een ideale app ontworpen voor perfecte wenkbrauwen die bij jouw gezicht passen. De Brow Genie app werkt super simpel en is enorm handig. Hoe het werkt? Neem jouw amazing selfie pose in, maak een foto van jezelf en upload deze naar je telefoon of laptop. De Brow Genie analyseert jouw gezichtsvorm en bepaalt daarna welke vorm het beste is voor jouw wenkbrauwen. Waar de wenkbrauw begint, eindigt en waar je boog omhoog hoort te lopen, de Brow Genie vertelt het je.

Selfie expert

“De meeste vrouwen gaan soms iets te fanatiek tekeer met hun pincet om de perfecte vorm te bereiken. Het kan zelfs als een nachtmerrie aflopen doordat je je hele vorm van je wenkbrauw verandert” zegt Benefit wenkbrauw expert Jared Bailey. Vanaf nu zijn wenkbrauwen à la Cara Delevingne zo binnen jouw handbereik. Het enige wat je nodig hebt? Één goede selfie. En laten wij nou daarin de experts zijn. Hopelijk is de app binnenkort te downloaden in Nederland, tot die tijd kun je hem vinden op de site van Benefit.

Reageer op artikel:
Perfecte wenkbrauwen met één selfie? Het kan!
Sluiten