What? Semi-permanente sproetjes wordt een ding en het is een tikkeltje gek

Rosa

Het is één van de zeven schoonheden en mannen zijn er gek op. Sproetjes. Sommige vrouwen zijn gezegend met de schattige stipjes, anderen zouden ze maar wat graag hebben. En daar is nu iets op gevonden. Semi-permanente sproetjes, oftewel: tattoos. What?!

Sproetenkop

Met de recente populariteit van microblading voor de wenkbrauwen, worden permanente sproetjes nu waarschijnlijk een ding. Dat is juist: voor de sproetliefhebbers is er nu een semi-permanente manier om natuurlijke sproetjes te creëren.

De behandeling wordt ‘freckling’ genoemd. De sproetjes worden in een uur durende sessie gezet. Het resultaat? Direct na de behandeling lijken het net kleine mee-eters. Maar dat vervaagt en daarna heb je sproetjes waar je zo’n drie jaar plezier van kan hebben.

Van tekenen naar semi-permanent

Cosmetisch tatoeëerder Gabrielle Rainbow uit Canada lijkt te zijn begonnen met de permanente sproetjes. Haar beste vriendin werd moe van het tekenen van de sproetjes en daarom besloot Gabrielle bij haar de sproetjes te tatoeëren. En het lijkt nu een heuse trend te worden.

Gabrielle raadt het niet aan om tattoos te nemen op je gezicht, maar voor ‘freckling’ maakt ze een uitzondering. Ze krijgt steeds meer cliënten die ze verblijdt met de schattige vlekjes. De typische klant is de vrouw die zomersproetjes heeft maar ze heel graag het hele jaar wil hebben.

Wat kost het

Gabrielle vraagt 250 dollar, zo’n 240 euro. Als je semi-permanente sproetjes gezet zijn, zullen ze eerst een beetje opzwellen en dat ziet er toch een tikkeltje gek uit. De kleur wordt na een tot twee maanden natuurlijk. En wanneer de sproeten op een natuurlijke manier vervagen, lijkt het net echt.

Zo ziet het er eerst uit

Het uiteindelijke prachtige resultaat

LEES OOK: Nieuwe tattoo? Dit zijn de 5 tattoo trends voor 2017