Redactie
Redactie Life 6 apr 2020

Wij weten wat voor persoon je bent op basis van je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt meer over je dan je denkt. Vraag je je wel eens af waarom je bepaalde eigenschappen hebt? Wij zetten de meest bijzondere eigenschappen per sterrenbeeld op een rij, zodat jij jezelf, je lover of je BFF voortaan beter begrijpt.

Er zijn misschien bepaalde eigenschappen die je niet kan plaatsen bij jezelf of een ander. Heb je wel eens nagedacht over de invloed van je sterrenbeeld of horoscoop?

Eigenschappen van je sterrenbeeld

De sterren blijven ons verrassen. Lees hier welke kenmerken je niet verwacht bij je sterrenbeeld, maar er toch bij horen.

Sterrenbeeld Ram – gevoelig en romantisch

De Ram is over het algemeen een actief, energiek en avontuurlijk persoon. Toch heeft de Ram ook een andere kant die je niet direct verwacht: als Ram ben je namelijk gevoeliger dan je in eerste instantie lijkt. In relaties ben je bovendien héél erg romantisch. Lees hier ook waar jij juist op afknapt in een relatie.

Sterrenbeeld Stier – luchtig

Ondanks dat een Stier over het algemeen koppig en aanwezig is, gaat hij of zij ook zorgeloos door het leven. Dit komt door een goede dosis zelfvertrouwen die een Stier bezit. Ander leuk feitje: een Stier is een van de leukste vriendinnen om mee op vakantie te gaan. Lees hier waarom.

Sterrenbeeld Tweelingen – standvastig

Tweelingen zijn over het algemeen geïnteresseerd, doortastend en nieuwsgierig. Ondanks deze eigenschappen hebben ze sterke principes en zijn ze standvastig in hun mening. Hierdoor trekt een Tweeling in de liefde een doelgericht persoon aan.

Sterrenbeeld Kreeft – gedisciplineerd

Een Kreeft heeft een zichtbare verzorgende kant. Dit uit zich in liefdesrelaties, maar ook binnen je vriendinnengroep. Juist omdat de meeste Kreeften zoeken naar een stabiele basis, zijn ze gedisciplineerd om deze te krijgen.

Sterrenbeeld Leeuw – ontspannen

Deze zag je misschien niet aankomen als Leeuw. Het sterrenbeeld Leeuw staat bekend om het leven in de spotlights en de vele aandacht die ze krijgt. Maar ondanks dat is een Leeuw heel ontspannen. Voor aandacht hoeft ze namelijk geen moeite te doen en hier kan ze zorgeloos van genieten. Verwar dit niet met luiheid.

Sterrenbeeld Maagd – dramatisch

Jazeker, ondanks dat de Maagd in de vriendinnengroep meestal netjes, verzorgd en praktisch is, kan ze ook een enorme drama queen zijn. Omdat de Maagd een oog voor detail heeft en heel precies is, vallen juist de kleinste dingen op, wat zorg voor de nodige drama.

Sterrenbeeld Weegschaal – opvliegend

Ondanks dat de Weegschaal over het algemeen heel erg in balans is, heeft ze ook uitschieters nodig om deze balans te houden. Herken jij je hierin? Ondanks dat de Weegschaal streeft naar harmonie in een relatie of vriendinnengroep, barst af en toe de bom. En dat is nodig om de balans te herstellen.

Sterrenbeeld Schorpioen – geïnteresseerd

Een Schorpioen is over het algemeen gepassioneerd, doelgericht en vastberaden. Toch is Schorpioen heel nieuwsgierig en geïnteresseerd in anderen, ook al laat ze dat niet altijd merken. Is dat misschien de reden dat Schorpioenen de beste lovers zijn?

Sterrenbeeld Boogschutter – fantasierijk

Boogschutters hebben het hart op de tong en raken hier soms door in de problemen. Het is fijn om een Boogschutter als bestie te hebben, want je weet altijd waar je aan toe bent met deze persoon. Naast nuchter een nuchtere persoonlijkheid, heeft de Boogschutter ook een dromerige en fantasierijke kant.

Sterrenbeeld Steenbok – humor

Ondanks dat de Steenbok ambitieus en serieus is in het dagelijks leven, heeft ze een groot gevoel voor humor. Heb jij Steenbok-vriendinnen die je nog niet goed kent? Spreek eens één op één met ze af. Dat wordt gegarandeerd lachen.

Sterrenbeeld Waterman – trouw

Een Waterman is niet echt voorspelbaar. Dat zal je wel herkennen als je een relatie met een hebt. Ondanks dat is hij of zij heel erg trouw en zal een Waterman je nooit belazeren. Kortom: tijd om een een toe te voegen aan je vriendenkring.

Sterrenbeeld Vissen – scherp

Vissen zijn over het algemeen dromerig en gevoelig. Hun andere kant wordt vaak vergeten, maar is er wel: Vissen zijn namelijk heel analytisch en scherp. Is dat de reden dat meiden met het sterrenbeeld Vissen later het rijkst worden?

Meer weten over je sterrenbeeld? Lees hier wat voor type moeder je wordt op basis van de sterren en hier waar jij op afknapt in een relatie op basis van je sterrenbeeld.

Reageer op artikel:
Wij weten wat voor persoon je bent op basis van je sterrenbeeld
Sluiten