Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 20 dec 2018

Waarom mensen die huilen bij films juist de allerleukste persoonlijkheid hebben

Rollen de tranen bij jou over je wangen als je weer eens naar P.S. I Love You zit te kijken? Daar hoef je je echt niet voor te schamen. Mensen die huilen bij films hebben juist de allerleukste persoonlijkheid en daar kunnen wij genoeg redenen voor bedenken.

Waarom mensen die huilen bij films zo leuk zijn

Bij de eerste de beste Disney-film die jij opzet kun je het niet meer drooghouden. Dat is helemaal niet erg, want mensen die huilen bij films hebben een fantastische persoonlijkheid en wij leggen je uit waarom.

1. Je kunt je goed inleven in anderen

Zelfs als een onbekende vrouw voor het altaar blijft staan huil jij met haar mee en dat betekent dat jij je goed kunt inleven in anderen. Je empathisch vermogen is enorm en dat kunnen niet veel mensen van zichzelf zeggen.

Daarnaast biedt jij graag een luisterend oor aan jouw vriendinnen en je geeft ze het beste advies als ze verdrietig zijn. Ze mogen in hun handjes klappen met zo’n vriendin als jij.

2. Je hebt schijt aan de mening van anderen

Er zitten ook mensen in de bios die hun tranen inhouden omdat ze zich schamen voor de reacties van anderen. Het interesseert jou eigenlijk niet zo veel wat anderen ervan vinden als jij tijdens een film zit te huilen. Precies dát zouden meer mensen moeten doen.

3. Je bent niet bang om je emoties te tonen

Jij vindt het helemaal niet erg als andere mensen jou zien huilen. Je bent altijd open en eerlijk over je gevoelens en dat waarderen de mensen om jou heen enorm.

Ook in relaties (met wie dan ook) kun jij goed praten en ben je niet bang om te zeggen waar het op staat. You go girl!

4. Je bent volwassen

Bepaalde onderwerpen in films raken jou. Dat komt omdat je zelf veel levenservaring hebt en kunt je dus goed voorstellen hoe iemand anders zich in een bepaalde situatie voelt.

Iemand met zoveel levenservaring is ongetwijfeld ook al volwassen en staat sterk in haar schoenen.

5. Je hebt humor

Jij huilt niet alleen bij romantische of dramatische films. Ook bij komedies rollen de tranen bij jou over je wangen. Dat betekent maar één ding: jij hebt humor.

Laat die tranen maar komen. Deze kerstfilms wil je niet missen.

Start je kerstfilm-marathon: kerstfilms kijken werkt rustgevend

Reageer op artikel:
Waarom mensen die huilen bij films juist de allerleukste persoonlijkheid hebben
Sluiten