Zara Bircan
Zara Bircan Life 24 december 2019

Ben jij de engel of juist de gestreste persoon? Kom erachter hoe jij de feestdagen doorkomt op basis van je sterrenbeeld

Je kunt er niet meer omheen: de feestdagen staan nu echt voor de deur. Maar welk kersttype ben je nu eigenlijk? Op basis van je sterrenbeeld weten wij al heel veel over jou als persoon tijdens de kerst. Lees snel verder als je daar meer over wil weten.

Samenzijn, cadeaus uitpakken en de kerstboom versieren. Deze dingen staan allemaal centraal in de heerlijkste tijd van het jaar – maar wat is nu echt je lievelingsonderdeel?

Déze persoon ben jij tijdens de feestdagen

Aan de hand van je sterrenbeeld is het voor mensen mogelijk om te achterhalen hoe jij als persoon bent – zonder ook maar een woord met je te spreken. Laten we snel eens kijken naar hoe jij bent tijdens de feestdagen:

Ram (21 maart – 19 april)

Raap de sneeuwballen maar alvast op, Ram, want tijdens de kerstdagen ben jij de gestreste persoon. Gaan jullie ineens uit eten in plaats van gourmetten, of zijn er al drie zuurstokjes gepikt uit de kerstboom? Dan laat jij weten dat dit niet goed bij jou valt. Maak je maar geen zorgen, Ram, want je krijgt evengoed nog wel een vermakelijke kerst.

Stier (20 april – 20 mei)

Tijdens deze kerstdagen ben jij de helper. Doordat jij erg ontspannen kunt zijn deze kerst, vind je het totaal niet erg om iemand anders een handje te helpen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent deze feestdagen de renner. Door je nieuwsgierigheid ben je continu bezig met van alles en nog wat. Het ophangen van versiering, uitkiezen van kerstfilms of kijken hoe ver het eten al bereid is. Jij houdt alle ballen hoog.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij wilt iedereen blij maken en doet dat op de manier waarop jij dit het beste kan. Deze fesstdagen ben jij de schenker, Kreeft. Jij houdt van het gevoel van samenzijn en met kerst weet jij altijd de beste cadeaus te geven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Is je sterrenbeeld de Leeuw, dan ben jij geheid het engeltje deze kerst. Voorbeeldig en voorbereid staan jij en je hond (in kerstkostuum) klaar om duizenden sfeerfoto’s te schieten.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Leg maar alvast wat pen en papier klaar, Maagd, tijdens de feestdagen ben jij de organisator. Jij zorgt ervoor dat alles ruim van tevoren goed ingepland is, van kerstbrunch tot spelletjesavond.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij hoeft je totaal niet voor te bereiden op je taak als samenbrenger deze kerstdagen. Doordat je erg sociaal bent, wil je graag dat iedereen tevreden is. Daarbij probeer je dan ook iedereen overal bij te betrekken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Met jouw geestige humor weet jij je rol als comedian te vervullen deze kerst. Met je donkere en eerlijke humor heb jij de lachers op je hand. Niemand aan tafel verveelt zich met jou in de buurt.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Tijdens deze feestdagen neem jij als Boogschutter de rol aan van de optimist. Je bent makkelijk in de omgang en kan aanvoelen wanneer er iets mis is. Hierdoor weet jij de situatie op te fleuren.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Misschien toch nog maar een extra kledinglaag aandoen, Steenbok, want met deze kerstdagen ben jij de vluchter. Bij het cadeaus uitpakken ben jij zeker aanwezig. Maar gaat je familie naar de kerstbrunch en kerstmarkt, dan ben jij nergens te bekennen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als je sterrenbeeld Waterman is, wil jij als geen ander het meeste plezier beleven deze kerst. Jij bent het feestbeest en vindt vanzelf wel een manier om het gezellig te maken.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent als Vissen makkelijk in de omgang en wilt graag iets voor mensen terugdoen. En hoe kun je beter liefde uitdelen dan door de maag? Deze kerstdagen ben jij de kok.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Ben jij de engel of juist de gestreste persoon? Kom erachter hoe jij de feestdagen doorkomt op basis van je sterrenbeeld
Sluiten