Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 31 augustus 2018

Hilarisch voor diva’s: de Pet Butler maakt van jouw hond een wandelende wijnkoeler

Heb jij een vriendin die soms net wat te veel het prinsesje uithangt? Dan kan je haar de Pet Butler cadeau doen: een wijnkoeler die je op de rug van je viervoeter kunt plaatsen. Zo heeft ze haar eigen butler thuis en daar wordt ze sowieso blij van.

Jullie zitten lekker op de bank. Op tafel staan je favoriete snacks uitgestald. Nootjes, een kaasplankje en knapperig stokbrood met dips; allemaal binnen handbereik. Maar dan is je glas bubbels leeg.

Pet Butler voor prinsesjes

Met de Pet Butler hoeft je vriendin vanaf nu niet meer van de bank op te staan om een glas te krijgen. Ze moet er natuurlijk wel een huisdier met vier voeten en een gehoorzaam karakter voor hebben. Maar dan heeft ze ook daadwerkelijk alles wat haar hartje begeert.

Denk jij dat je diva vriendin dit sowieso wel zou kunnen waarderen? Dan heb je haar eerstvolgende verjaardagscadeau al binnen. Maar ze moet wel over een flinke dosis humor beschikken. Want de Pet Butler bestaat niet echt.

Grapje, natuurlijk

De Pet Butler is een grap. Het is namelijk een prank gift box, die je online kunt bestellen. De doos beschikt over een gehele productbeschrijving, waarop te lezen valt hoe je het vest bij je hond moet aantrekken. Ook staat erop welke drankjes en hapjes hij allemaal kan dragen.

Je snapt het al. In de lege doos kun je haar échte cadeau stoppen. Maar beeld je eens in wat voor gezicht ze zal trekken wanneer ze dit cadeautje ontvangt. Hilariteit gegarandeerd. En misschien kan je haar nog een wijze les leren ook.  Zeg maar dag tegen dat diva-gedrag.

Ken jij iemand voor wie dit cadeautje heel toepasselijk is? Je bestelt de Pet Butler via Ebay voor 12 dollar.

 

Oh nee: Deze series verdwijnen in september van Netflix Nederland dus dat wordt bingewatchen deze dagen

 

 

Reageer op artikel:
Hilarisch voor diva’s: de Pet Butler maakt van jouw hond een wandelende wijnkoeler
Sluiten