Renée
Renée | LinkedIn Love 9 sep 2018

6 redenen waarom Peter Kavinsky de beste vriend is

To All The Boys I’ve Loved Before is fantastisch. Gaat dat kijken als je het nog niet gedaan hebt. Maar wie ook super is, is Peter Kavinsky. De nep-vriend van Lara Jean is in alle opzichte een perfecte lover en wel om de volgende redenen:

1. Peter Kavinsky kan goed opschieten met je familie

In de film zie je dat Peter Kavinsky al op de eerste datenight – samen film kijken – al goed opschiet met het zusje van Lara Jean. Zelfs met haar vader klikt het goed.

Zo’n vriend wil iedereen toch hebben? Het is de droom van ieder meisje dat haar vriendje goed kan opschieten met haar familie.

2. Hij is onwijs aantrekkelijk en stiekem vinden we een knap vriendje belangrijk

Innerlijk is ontzettend belangrijk. Het is bijna onmogelijk om een relatie te hebben met iemand die niet goed voor jou of andere personen is.

Maar daarnaast vinden we het óók belangrijk dat je je aangetrokken voelt tot de persoon. Met een Peter Kavinsky hoef je je daar geen zorgen om te maken.

Wow! Wij weten hoe Noah Centineo aan z’n litteken komt

3. Hij schrijft lieve briefjes voor je

Peter deed het om Gen jaloers te maken en het werkte. Het liefst wil iedereen toch lieve briefjes van haar vriend krijgen? Hoe leuk als je ineens een briefje in je jaszak vindt waarop staat dat hij van je houdt.

Onwijs romantisch.

4. Peter is zelfverzekerd en gevoelig tegelijk

Bijna niets is zo aantrekkelijk als een zelfverzekerde man. Maar we willen geen arrogant type. Gelukkig is Peter Kavinsky dat niet. Hij durft zich namelijk kwetsbaar op te stellen en wauw… Dat is de perfecte combinatie.

5. Hij is de perfecte Instagram husband

Misschien ben je het alweer bijna vergeten, maar Peter maakte foto’s van Lara Jean. Weliswaar geen mega geposeerde foto’s, maar met een beetje training is hij de perfecte Instagram husband.

Als je niet met je vriendinnen in het bollenveld staat voor een foto kan hij altijd nog een kiekje van je maken. Oh, en hij houdt van selfies maken.

6. Hij raakt je graag aan

De gemiddelde persoon heeft in een relatie behoefte aan affectie. Peter raakt je graag aan. Of het nu zijn hand in jouw kontzak is of dat hij op je schouder in slaap valt op de bus… Hij is niet bang om te laten zien dat hij jouw vriend is.

Het verhaal achter de screensaver in To All The Boys I’ve Loved Before

Reageer op artikel:
6 redenen waarom Peter Kavinsky de beste vriend is
Sluiten