Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 9 okt 2016

Pff… 9 struggles als je snel last hebt van wallen

De één heeft ze wel, terwijl de ander gerust een nacht kan doorhalen zonder er de volgende dag vermoeid uit te zien. Als je snel last van wallen hebt, heb je dit hoogstwaarschijnlijk al sinds je kind bent. En een leven met wallen brengt deze issues met zich mee. The struggle is real:

1. Er wordt je vaak gevraagd of je moe bent. ´Goh, niet zo lekker geslapen vannacht?´ Of wat dacht je van deze: ´Te diep in het glaasje gekeken gisteravond?´ In werkelijkheid lag je al om 22:00 in bed…

2. Of ze vragen of alles wel goed met je gaat…

3. Je bent al jaren opzoek naar de ultieme concealer om je wallen een beetje te camoufleren. Helaas is de één te dik en de ander haalt niets uit, of maakt het zelfs erger.

4. En anderen vinden het nodig om je te vertellen welke concealer je zou móeten gebruiken volgens hen. Eh, je hebt ondertussen honderden euro´s en tientallen concealers gebruikt. Je kent de genoemde concealers allemaal al.

´Goh, slecht geslapen vannacht?´

5. Je houdt vaak je vingers voor je wallen om te kijken hoe je er uit zou zien zonder die vervelende dingen onder je ogen.

6. En ook heb je al verschillende websites van plastisch chirurgische klinieken bekeken. Met als favoriet de voor- en na foto´s. Wát een verschil. Helaas ben je toch een beetje te bang voor zo´n ingreep.

7. Blush is je redding, want daardoor krijg je toch nog de gezonde uitstraling waar je naar verlangt.

´Je hebt zelfs Sperti-zalf geprobeerd (dat is voor aambeien for god sake…)

8. Alle huis-tuin en keukenmiddeltjes heb je al geprobeerd. Van komkommers tot theezakjes. Maar ook Sperti-zalf (het is voor aambeien for god sake) durf je te kopen bij de drogist. Je zal álles proberen wat je op internet kan vinden.

9. Je hebt het ondertussen geaccepteerd dat je ze nou eenmaal hebt. Maar probeert er wel élke dag het beste van te maken.

Hoor je vaak dat je zo boos kijkt? Dan heb je een RBF:
8 struggles die alleen meisjes met een resting bitch face hebben

Reageer op artikel:
Pff… 9 struggles als je snel last hebt van wallen
Sluiten