Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 22 juli 2017

Bucketlist: Je kunt nu lekker picknicken met 60 alpaca’s

Zeg nu zelf, dit wil je een keer in je leven hebben gedaan. Terwijl jij met je squad heel relaxt geniet van een picknick in het gras met een zonnetje, dwarrelen er heel veel wollige alpaca's om je heen. Om zen van te worden. Zet deze op je bucketlist.

Picknicken met alpaca’s, chill

Alpaca’s zijn helemaal de bom. Ze zijn fluffy, schattig, zacht en ongelooflijk cool. Ze doen geen vlieg kwaad en willen maar wat graag aandacht van jou. En jij staat te trappelen ze dat te geven. Doe de wolbollen een plezier en ga met ze picknicken.

Vlak buiten Berlijn staat een boerderij met maar liefst zestig van deze zoete dieren. De eigenaren hebben het voor iedereen mogelijk gemaakt om tussen de alpaca’s te gaan picknicken. Perfect na je stedentrip Berlijn, zodat je weer opgeladen naar huis kunt.

Een nieuwe voor op je bucketlist

Je geniet van lekker eten en drinken en ook de alpaca’s zijn hongerig. Deze schatjes eten zo uit jouw hand. Te lief. En als jullie buikjes rond zijn gegeten is het tijd voor een ontspannen wandeling samen. En als je heel lief bent voor de alpaca, krijg je wellicht nog een liefkozend likje toe.

We weten niet wat jij denkt, maar deze staat op onze bucketlist. Bekijk zelf hoe lief dit is:

Maar, wandelen in Nederland kan natuurlijk ook: Nice! Je kunt nu ook met alpaca’s wandelen in Nederland

Reageer op artikel:
Bucketlist: Je kunt nu lekker picknicken met 60 alpaca’s
Sluiten