5 x de mooiste oorpiercing trends van 2020 die je meteen wilt laten zetten

Bijna iedereen heeft tegenwoordig hun oren vol hangen met kleine oorbelletjes en andere ringetjes om er een feestje van te maken. Een volledige ‘earparty‘ is dan ook helemaal de trend van nu. Om erachter te komen wat de mooiste piercing trends van dit jaar zijn, hebben we even op Instagram rondgesnuffeld. Want ja, zo makkelijk kan het zijn.

Je ziet bijna niemand meer met keurig één gaatje in elk oor, maar juist met zowel zilveren als gouden kunstwerkjes in de oren. We hebben het over studs, dubbele ringetjes en andere mini items waardoor je piercing verzameling helemaal compleet wordt.

Piercing trends van 2020

Er zijn geen grenzen en geen enkele piercing is raar. Integendeel, want ieder oor ziet er anders uit, dus dat betekent dat bij iedereen een andere piercing leuk staat. Kortom: dit zijn de mooiste trends van 2020 als het gaat om een oor vol kleine piercing-kunstwerkjes.

1. Oorlel

Wil je beginnen met een simpele upgrade van je earparty? Dan hoef je waarschijnlijk niet eens gepierced te worden, maar is een extra gaatje of twee zo geschoten. Je moet ergens beginnen toch?

2. Tragus piercing

De tragus is het kleine stukje kraakbeen dat vlak voor je gehoorgang zit en is de laatste tijd een heuse trend geworden. Een kleine tip die we je mee willen geven: wanneer je geen hoge pijngrens hebt, kan je er beter nog eens over nadenken om deze piercing te laten zetten. Bekijk bijvoorbeeld vooraf wat YouTube video’s om een completer idee te krijgen.

3. Rook

Een piercing die in in het midden van je oor in je kraakbeen zit, heet het rook-gebied. Je kan ook een gaatje laten schieten op een meer voor de hand liggende plek, maar doordat je rook vrij groot is, geeft het veel ruimte om uit te proberen.

4. Helix

Als een van de weinigen is deze piercing nooit uit het trendbeeld verdwenen. Sterker nog, deze piercing zie je standaard voorbij komen op ieder Instagram account. Een beetje inspiratie nodig? Scroll dan snel verder:

5. Conch orbital

Deze piercing lijkt een beetje op de Helix, maar zit een stuk lager in het oor. Vooral de wat grotere ringen zie je de laatste tijd veel bij deze piercing voorbijkomen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
5 x de mooiste oorpiercing trends van 2020 die je meteen wilt laten zetten
Sluiten