Huh? Als je aan pilates doet, scoor je eerder een date

Als je graag weer eens een date in je agenda wilt zetten is het handig om je swimmers en scissor kicks te oefenen. Juist, je pilates-oefenigen. Zeggen dat je aan pilates doet, schijnt namelijk je kans op een date aanzienlijk te vergroten.

Of je nu een #PilatesProfessional bent of niet, als je de sport beoefent ben je blijkbaar nóg aantrekkelijker voor het mannelijk geslacht. Zet in je Tinder bio dat je aan pilates doet en je kans op een date vergroot met 160 procent (!).

Pilates = sexy

Volgens een onderzoek van Zoosk vindt 65 procent van de 7000 ondervraagden het aantrekkelijk als de potentiële partner regelmatig sport, waarbij pilates als de meest sexy sport wordt beschouwd.

Meer berichten

Waar komt die 160 procent dan vandaan? Nou, als je daadwerkelijk deze sport in je profiel zet krijg je dus dat percentage aan berichten méér in je inbox. De gedachte aan een vrouw die sport inclusief strak sportpakje doet blijkbaar een hoop voor het mannelijk brein.

Je hoeft de hoop op liefde trouwens niet op te geven als pilates niet jouw ding is. Vermeld simpelweg dat je ook maar iets van fitness doet en je slaagkans is al hoger. Sporten als kickboksen, zumba en yoga benoemen doet het namelijk ook goed. Toch maar een lesje volgen vanavond?

Reageer op artikel:
Huh? Als je aan pilates doet, scoor je eerder een date
Sluiten