Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 6 mrt 2018

Deze pindakaas chocolade lavacake is het enige wat je vanavond nodig hebt

Vergeet stress, de sportschool en alle negativiteit in je leven. Vanavond ga je compleet ontspannen. En dat doe je niet met een wijntje (ok, of wel), maar met een pindakaas chocolade lavacake.

Geloof ons, we hebben hiermee toch wel de hemel op aarde gevonden. Want wat is er nu lekkerder dan een chocolade lavacake? Juist, een chocolade lavacake mét pindakaas. Overheerlijk is hierbij echt een understatement.

Pindakaas chocolade lavacake

Eten maakt je leven beter, maar deze lavacake maakt van je leven pas echt een feestje. Oké, dat is een beetje cliché. Maar echt, als je een groot afnemer bent van pindakaas en niet zonder chocolade wilt leven is dit toetje toch wel een fijne uitvinding.

Hoe maak je het?

Lang leve social media. Dankzij onze eet-vrienden van Tasty weten we namelijk precies hoe je dat lekkere pindakaas lavacakeje zélf maakt. Je hebt in ieder geval chocolade, boter, eieren, suiker, vanille, cacaopoeder en pindakaas nodig. Oh, en een bolletje ijs. Kind kan de was doen.

Grote kans dat je de ingrediënten zelfs al in je keuken hebt liggen. Het kost gelukkig niet mega veel tijd om het in elkaar te knutselen, dus als je zin hebt kun je er vanavond al van genieten. Bon appetit.

Reageer op artikel:
Deze pindakaas chocolade lavacake is het enige wat je vanavond nodig hebt
Sluiten