Beste uitvinding ooit: er bestaat nu slagroom met pindakaas smaak

Sta jij ook vaak met een lepel uit de pindakaas pot te eten? Snappen we, want ’t is verslavend lekker. Maar nu is er iets wat ons nog enthousiaster maakt dan ons favoriete smeersel met nootjes: slágroom met pindakaas smaak. Want dat bestaat.

Waarom is het nog niet eerder bedacht? Deze slagroom met pindakaas combineert namelijk het beste van twee werelden. Maar echt.

Pindakaas pret

Niets beter dan een boterham met pindakaas en hagelslag. Of met banaan. Of gewoon een flinke lepel ervan in je havermout. Of gewoon met, met niks – wij zijn fan. De combinatie met slagroom zouden we niet zo snel bedenken, maar nu we het eenmaal weten kunnen we aan niets anders meer denken.

Nog een smaak

Op Instagram is de nieuwe smaak ontdekt door foodie Markie Devo. Volgens hem brengt het Amerikaanse merk Reese het op de markt. Maar het wordt nog beter. Want hij schrijft dat er nog een smaak komt, en da’s slagroom met melkchocolade.

Importeren?

Check zijn bericht hieronder. Helaas is het nog onduidelijk of deze twee smaken ook naar Nederland zullen komen. Maar wij bidden. En anders maar laten importeren, toch?

Een bericht gedeeld door Markie_devo (@markie_devo) op

Pretty52

Reageer op artikel:
Beste uitvinding ooit: er bestaat nu slagroom met pindakaas smaak
Sluiten