Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 30/06/2017

Pitch Perfect 3 komt eraan en dan wordt weer keihard meezingen

Had jij ook tranen in jouw ogen van het lachen om Fat Amy uit Pitch Perfect 1 en 2 en kreeg jij ook bij beide finales kippenvel? Dan is dit fijn nieuws, want Pitch Perfect 3 wordt binnenkort uitgebracht en van alleen de trailer lig je al onder jouw stoel van het lachen.

De Barden Bella’s behoren officieel tot jouw lievelings meidengroep en je bewondert elk liedje van ze. Alhoewel jij je ook lange tijd hebt afgevraagd of het wel écht allemaal acapela gezongen wordt, want zo mooi, dat kan haast toch niet?! Toch wel, en Pitch Perfect 3 zal dit bewijzen ook. Go Bella’s!

Let’s acafinish this

Het lijkt er helaas wel op dat dit de laatste film zal zijn van de Barden Bella’s. Maar goed, hun nummers blijven voor altijd bestaan. En de trailer voorspelt al een prachtige en hilarische film:

Ben jij klaar voor Fat Amy Winehouse en de acatastische optredens die de meiden weer gaan neerzetten? Vanaf 22 december kan jij genieten van Pitch Perfect 3 in de bioscoop.

Deze film wil jij ook kijken: Er komt een nieuwe Nederlandse film van de makers van Verliefd op Ibiza en dit is de trailer

Reageer op artikel:
Pitch Perfect 3 komt eraan en dan wordt weer keihard meezingen
Sluiten