Renée
Renée | LinkedIn Life 15 mei 2019

Op zoek naar een nieuwe hotspot? Bij deze pizzeria in Amsterdam eet je de lekkerste pizza’s met je vriendinnen

Zoek niet langer naar een goed en betaalbaar restaurant in Amsterdam, want ik – Beautify’s Renée – heb een fijne hotspot ontdekt waar je snel een tafeltje wil reserveren. Pizza Beppe is namelijk de juiste plek als je een kneitergoede pizza wil eten met je vriendinnen.

Pizza eten kun je overal, maar bij Pizza Beppe weet je dat je écht een goede pizza eet. Ik vond het in ieder geval hoog tijd om eens langs te gaan toen de uitnodiging op mijn digitale deurmat viel.

Waarom Pizza Beppe in jouw hotspotlijstje thuishoort

Je zit niet alleen lekker bij de twee Amsterdamse filialen van de pizzaria, maar het is ook het eerste restaurant van Nederland dat is gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN). Dit is een instelling die de echtheid en kwaliteit van de Napolitaanse pizza waarborgt.

pizza beppe

Burrata en focaccia

Met andere woorden, de pizza’s moeten wel lekker zijn. En dat klopt, want de pizza’s worden gemaakt met onder andere San Marzano tomaten, buffelmozzarella uit de Campania en gebakken in een handgebouwde steenoven. Dat proef je, want ik eet zelden zo’n heerlijke pizza (ik koos voor de Margherita met venkelworst) en de burrata was zo romig dat ik er dagen later nog steeds aan denk.

pizza beppe amsterdam

Pizza Margherita Salsiccia

Nog een bonus: het personeel is top. Stuk voor stuk waren ze vriendelijk en je hoeft je geen moment zorgen te maken dat je dorst of honger hebt. Niet geheel onbelangrijk als je uiteten gaat met de meiden, natuurlijk.

Twee filialen

De reden dat ik langsging bij Pizza Beppe is om de opening van het tweede filiaal te vieren in de stad. Eerder dit jaar opende namelijk een restaurant aan de Middenweg, maar ook aan de Roelof Hartstraat kun je terecht. Absoluut een aanrader om hier een hapje te eten.

Belangrijke informatie

Pizza Beppe Zuid
Roelof Hartstraat 27
1071 VG Amsterdam

Pizza Beppe Oost
Middenweg 23
1098 AB Amsterdam

Pizza Beppe vind je ook Utrecht.

Reageer op artikel:
Op zoek naar een nieuwe hotspot? Bij deze pizzeria in Amsterdam eet je de lekkerste pizza’s met je vriendinnen
Sluiten