Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 26 mrt 2017

Pizza en burgers eten en toch afvallen? Deze vrouw deed het en ze ziet er super fit uit

Soms verzucht je terwijl je in de spiegel kijkt, dat je toch echt een paar kilootjes kwijt wil. Om gewoon nét wat strakker in je vel te zitten voor de zomer begint. Maar ja, makkelijk is het niet. Want je hebt lunch dates, etentjes en borrels en die wil je echt niet missen. Goed nieuws dan: want deze vrouw at nog steeds alles wat ze wilde en ze viel wel bijna 6 kiogram af in acht weken.

Whut?! Ja, de Australische Caitlin Rose viel in acht weken tijd 5,8 kilogram af terwijl ze gewoon pizza en burgers bleef eten en genoot van een glas wijn.

De zevenentwintig-jarige Caitlin wilde een paar kilo kwijt, maar ze wilde niet stoppen met haar sociale activiteiten. Want eten met vriendinnen en spontaan uit eten gaan, dat was juist waar ze zo van genoot.

Afvallen en toch alles eten

’Ik kon nog gewoon dingen eten als pizza en burgers en af en toe een glas wijn drinken. Ik wilde geen ‘nee’ zeggen tegen mijn vriendinnen als ze plannen hadden om samen te eten.’

Hoe ze het toch flikte? Ze schreef zich in voor een fitnessprogramma, waarbij ze zes dagen per week ging trainen met gewichten. Thuis of in de sportschool. En de maaltijden die niet samen met haar vriendinnen at, waren uitgebalanceerde, gezonde maaltijden.

Wij vinden dat Caitlin er geweldig uitziet. Zie hier haar transformatie.
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Dit zul je ongetwijfeld herkennen: 9 x herkenbare situaties voor iedere lekkerbek die graag wil afvallen

Reageer op artikel:
Pizza en burgers eten en toch afvallen? Deze vrouw deed het en ze ziet er super fit uit
Sluiten