Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 4 feb 2019

Kom maar door met de pizza’s! Hoe je een maand lang alleen maar pizza kunt eten én afvalt

De goede voornemens van 2019 niet helemaal nagekomen in januari? Niet getreurd, want dan hebben we nu goed nieuws voor je. Het schijnt dat je binnen één maand kan afvallen met alleen maar pizza eten. Daar wil je natuurlijk snel meer over weten.

Wie droomt er nu niet van? Elke dag pizza eten. Het liefst drie keer per dag en je er ook niet eens schuldig over voelen. De 40-jarige Limburger Hans Hermans leek dit wel wat en sloeg de handen ineen met Magioni Pizza. Hij at 30 dagen lang alleen maar pizza’s, wat dus 90 (!) pizza’s in totaal is.

Pizza eten en afvallen

Hans vindt dat een pizza op z’n tijd gewoon moet kunnen (wij kunnen het er niet meer mee eens zijn) en dus ging hij de uitdaging aan. Het was niet eens zijn doel om af te vallen, maar toch verloor hij maar liefst 1,8 kilo aan vetmassa. Des te meer reden dus om een pizza avond met de meiden te plannen, want het is blijkbaar nog goed voor de lijn ook.

Maar hoe dan? We leggen het voor je uit. Tijdens het experiment koos Hans namelijk voor de groentepizza’s. ‘Op deze manier kon ik ervoor zorgen dat ik genoeg groente en niet te veel calorieën binnen zou krijgen’, vertelt hij.

Laat de sportkleding dus nog maar even in de kast liggen en omarm de pizza-challenge. Durf jij hem aan?

Wil je alvast inspiratie opdoen, ga dan aan de slag met deze pizza.

Mmm, deze carpaccio bloemkoolpizza is té lekker en ook nog eens goed voor je

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kom maar door met de pizza’s! Hoe je een maand lang alleen maar pizza kunt eten én afvalt
Sluiten