Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 29 mrt 2018

Voor de échte kaaslovers: Er is een pizza met 111 soorten kaas dus vergeet Quattro Formaggi

Als kaaslover bestel je misschien standaard de pizza Quattro Formaggi als je uit eten gaat bij een pizzeria of wanneer je eten thuis laat bezorgen. Maar vergeet die pizza met slechts vier soorten kaas. Want er is nu een variant waar maar liefst 111 soorten op zitten.

Vier verschillende soorten kaas op je pizza leek misschien altijd een genot. Maar zodra je je tanden in deze pizza met 111 soorten kaas hebt gezet, weet je wat je ál die jaren van je leven hebt gemist. En dat is een pizza met nóg 107 extra soorten kaas.

Pizza met 111 soorten kaas

Goed, eerlijk gezegd verbaasde het ons een beetje dat er überhaupt zoveel kaassoorten bestaan. Maar jij wist dat als ware kaaslover natuurlijk allang.

De reusachtige pizza weegt wel echt een ton. Oké, we overdrijven. Maar met 288,6 gram kaas op de deegbodem is het toch ook een aardige steen op je maag.

Op naar Berlijn voor de meest cheesy pizza van de wereld

De pizza werd bereid in Berlijn, bij de zaak Vadoli Pizzeria. En dat Italiaanse restaurant brak er een wereldrecord mee.

View this post on Instagram

We broke a Guinness world record. Thank you so much to everyone for coming out yesterday, bringing your great vibes, and making this undertaking worthwhile! Thanks KaDeWe Guinness World Records, pizza.de and our awesome pizzaioli Mirko and Andrea for the joint effort.

A post shared by Vadoli (@vadoli.de) on

We weten niet of de gigantische kaaspizza daar nu op de kaart staat. Maar je kunt altijd ingrediënten toevoegen toch aan de standaard pizza’s van de menukaart?

Reageer op artikel:
Voor de échte kaaslovers: Er is een pizza met 111 soorten kaas dus vergeet Quattro Formaggi
Sluiten