Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 14 okt 2019

Met de pizzabasket van Lidl bereid je vier pizza’s tegelijkertijd voor jou en je vriendinnen

Pizza’s en wijn zijn de perfecte ingrediënten voor een meidenavond. Toch zit er een nadeel aan: het wachten tot jullie pizza’s allemaal klaar zijn lijkt altijd eeuwen te duren. Maar met deze pizzabakset aanbieding van Lidl bereid jij gemakkelijk vier pizza’s tegelijk. Klinkt top toch?

Pizza is het lekkerste om te eten met de meiden, want het is lekker en makkelijk. Alleen kost het bestellen je soms iets te veel geld en af en toe heb je gewoon echt even zin in een lekkere diepvries pizza van de supermarkt.

Pizzabakset van Lidl

Het is onmogelijk om jullie diepvriespizza’s tegelijk klaar te krijgen in de oven. Gelukkig is er nu een passende oplossing voor: Lidl gooit hun pizzabakset in de aanbieding. De pizzabakset bestaat uit vijf delen en door deze set kunnen er vier pizza’s tegelijk de oven in. Dus zeg maar gedag tegen het wachten tot alle pizza’s eindelijk klaar zijn.

Verkrijgbaarheid

Heb jij gewoon echt het geduld niet om te wachten op je favoriete gerecht? Ren dan 17 oktober naar een Lidl bij jou in de buurt, want vanaf dan haal je voor maar €9,99 jouw eigen pizzabakset in huis. Kom maar door met die pizza’s.

Dit vind je misschien ook leuk:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met de pizzabasket van Lidl bereid je vier pizza’s tegelijkertijd voor jou en je vriendinnen
Sluiten