Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 12 okt 2017

Pizzalover? Je kunt nu professioneel pizza-proever worden bij dit restaurant

Pizza is een heerlijk gerecht, wat je feitelijk iedere dag wel zou kunnen eten. Want: je kunt onwijs veel varieren met de toppings. Vind jij jezelf de ultieme pizzalover? Dan zou je van die liefde wel eens je baan kunnen maken. Er is namelijk een restaurant dat een professioneel pizza-proever zoekt.

Lijkt de hele dag pizza eten en daar nog geld mee verdienen ook, jou de hemel op aarde? Dan kun je nu misschien je droombaan vinden in het Engelse Bath. Het restaurant Bath Pizza Company in de Engelse stad is namelijk op zoek naar iemand die pizza’s wil proeven.

Droombaan! Je kunt nu professioneel pizza-proever worden

Het gaat erom dat je het nieuwe menu van het restaurant gaat proeven en en beoordelen. Het is daarom belangrijk dat je feedback kunt geven aan de chef. Maar als je al ervaring hebt met het eten van verschillende pizza’s zal dat vast geen problemen opleveren.

Denk je nu: maar ik woon niet in de buurt van Bath? Nou, dat geeft helemaal niets. Het restaurant wil namelijk voor de ideale kandidaat alle reiskosten betalen. Ja, dit is écht een droombaan.

Zie je het wel zitten om prof pizza-eter te worden? Solliciteer dan hier.

Bang om aan te komen als je professioneel pizza-eter bent? Hoeft niet, want wij hebben deze tip: Met deze truc kan je meer pizza eten met minder calorieën

Reageer op artikel:
Pizzalover? Je kunt nu professioneel pizza-proever worden bij dit restaurant
Sluiten