Renée
Renée | LinkedIn Life 19 dec 2018

Plan Coeur is de nieuwste Netflix serie die je deze kerst gaat bingewatchen

Oefen maar weer de woordjes die je op de middelbare school tijdens Frans hebt geleerd. De Nederlandse Netflix is een gloednieuwe Franstalige serie rijker en geloof ons… Plan Coeur ga je deze kerst van begin tot eind bingewatchen.

Beautify’s Renée heeft de serie Plan Coeur op één avond (!) bekeken en kan nu al niet wachten tot het tweede seizoen op Netflix verschijnt.

Plan Coeur op Netflix

Plan Coeur stond bovenaan toen ik mijn Netflix weer eens opende. Aangezien ik de laatste tijd niets anders doe dan Spaanse (La Casa de Papel, Narcos, Élite) en Italiaanse (Baby) series kijken, stond ik zeker open voor een serie die wederom niet Engels gesproken is.

En geloof me, je gaat geen spijt krijgen. Want zodra jij aan dit verhaal begint wil je echt niet meer stoppen met kijken.

Het verhaal

Het verhaal draait om de vriendinnen Elsa, Emelie en Charlotte uit Parijs. Elsa is nogal een drama in de liefde en heeft zacht uitgedrukt nogal moeite om haar ex los te laten. Klein detail, ze werken allebei in het gemeentehuis. Dat levert aan de kant van Elsa nogal wat drama’s op. Zeker als dronken berichten stuurt.

Emelie en Charlotte vinden het tijd om in te grijpen. Ze hebben er letterlijk geld voor over om Elsa met een hete man in bed te krijgen. Het is Charlotte die gigolo Jules Dupont inhuurt om op Elsa af te sturen. Misschien raad je het al: zodra de betaalde dates erop zitten, valt Jules (eigenlijk Julio) onwijs voor zijn klant.

En dan?

Het liefst vertel ik je het verhaal van begin tot eind, maar dan heb je geen reden om de serie nog te kijken. Wat ik je wel kan vertellen is dat je niets anders wil dan dat deze twee een koppel worden. Helaas blijkt dat niet heel makkelijk te zijn als Elsa achter de waarheid komt en Plan Coeur eigenlijk mislukt…

De acht afleveringen duren allemaal ongeveer een half uur.

Vergeet Netflix: WithLove is dé nieuwe romantische streamingsdienst

Reageer op artikel:
Plan Coeur is de nieuwste Netflix serie die je deze kerst gaat bingewatchen
Sluiten