Platinum blond is dé haarkleur die je overal gaat zien deze winter

Nu de winter voor de deur staat en de dagen steeds kouder worden is het weer tijd voor een verandering. Van een nieuwe garderobe tot een nieuw kapsel. Laten wij nu net hét kapsel gevonden hebben: platinum blond is namelijk de haarkleur die je wil deze winter.

Tegenwoordig heb je zo veel verschillende kleuren voor je haar. Van karamel bruin tot tarweblond, maar wij weten welke haarkleur jij deze winter wil. Bel daarom maar snel de kapper en plan die afspraak.

Platinum blond is de haarkleur deze winter

We hebben al geschreven over de haarkleuren van deze herfst en met de winter voor de deur is het ook tijd om naar de volgende trends te kijken. Deze winter ga jij niet voor een donkere kleur. Nee, juist het tegenovergestelde: platinum blond.

Om deze lichte kleur zo mooi te houden, kost wel wat moeite. Maar tegenwoordig hebben we alles over voor het perfecte kapsel. Met een goede kapper en de beste zilvershampoo houd jij je geliefde haar prachtig deze winter. Van Rita Ora tot Dua Lipa, je ziet steeds meer celebrities met een platinum kapsel en geloof ons, het is alles wat je wil deze winter.

Inspiratie

Na het zien van deze foto’s weten we zeker dat jij naar de kapper wil. Houd je telefoon daarom maar bij de hand, want hier komt de inspiratie die je nodig hebt.

Meer over haar:

Reageer op artikel:
Platinum blond is dé haarkleur die je overal gaat zien deze winter
Sluiten