Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 19 jan 2015

Playing around met Givenchy

Voor een Beautify meisje lijkt het iedere dag wel Kerstmis. Het regent pakketjes met de mooiste nieuwe make-up items die we maar al te graag voor jullie uitproberen. Deze producten zien jullie terugkomen in de videos maar nu ook in een andere vorm.

In deze fotoshoot gingen we aan de slag met de nieuwe make-up items van Givenchy om jullie te laten zien hoe fijn je met deze items kunt spelen.

Ogen

Voor onze ogen hebben we alledrie één van de in totaal acht varianten van de Prisme Quatuor oogschaduws gebruikt. Ieder van deze doosjes heeft een andere kleursamenstelling waarmee je oneindige looks kunt creëren. Lotte heeft haar ogen opgemaakt met #1 Caresse, Martine met #2 Ecume en Zoey met #6 Confidence. De fabuleuze doosjes zijn alleen al een lust voor het oog.

Techniek:

Iedereen heeft haar eigen techniek gebruikt. Zo vond Lotte het erg fijn om de oogschaduw met haar vingers aan te brengen om zo goed de kleuren te smudgen. Martine gebruikte de oogschaduw meer aan het uiteinde van haar ogen. Zij heeft daarom een kwastje gebruikt waarmee ze preciezere lijnen kon zetten. Zoey heeft met een zacht kwastje en later met haar vingers de oogschaduw aangebracht. Alle acht de varianten hebben een mooie mix tussen matte, glanzende en glitterende kleuren.

Nagellak

Nagellak mag niet ontbreken. Folie de Noirs Le Vernis geeft een glans als nooit tevoren. Voor deze shoot gebruikten we de kleur #06 en #22.

Poeder

Voor een flawless complexie gebruik je de Poudre Première. Met deze poeder creëer je een nog egalere huid en een geweldige afwerking van je foundation. Absoluut favoriet.

Mascara

Voor onze wimpers gebruikten we de Phenomen’Eyes mascara. De mascara heeft geen borsteltje zoals je gewend bent maar een rond bolletje die krul, lengte en intensiteit geeft aan je wimpers. Én het blijft keurig op z’n plek zitten. Hallo Bambi. De mascara kun je krijgen in waterproof (witte verpakking) en geen waterproof (zwarte verpakking).

Techniek:

Breng het eerste laagje aan door het borsteltje horizontaal te houden. Zoals je eigenlijk bij iedere mascara doet. Daarna hou je het borsteltje verticaal om je wimpers extra te separeren en ieder haartje te raken. Als laatste kun je ook je onderste wimpers doen om optisch nog grotere ogen te krijgen.

Durf te spelen met je make-up en mix en match verschillende kleuren.

Liefs,
Beautify

Productie: Beautify
Fotograaf: Boje Ploeg
Locatie: Hotel Vianen, Beach Suite. Met dank aan: Amber de Stigter

Reageer op artikel:
Playing around met Givenchy
Sluiten