Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Column 26 jan 2015

Playing around met lipstick kleuren

Lipstick is misschien wel hét make-up item dat nooit uit de mode zal raken. Verkrijgbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken om er eindeloos mee te spelen. Lotte ontmoette Thijs Faas van ELLIS FAAS Cosmetics en viel als een blok voor de bulletvormige lipsticks die in allerlei texturen, kleuren en thema's verkrijgbaar zijn.

Met make-up spelen is leuk. En blijft leuk. Nieuwe dingen uitproberen, nieuwe kleuren testen en jezelf zien als nooit tevoren. Mijn favoriete kleuren liggen allemaal in de tinten lichtroze, nude en perzikkleuren. Vandaag deel ik mijn vijf lievelingskleuren die niet allemaal in mijn comfort zone liggen maar waarin me een echte powervrouw voel. Daarom daag ik jullie allemaal uit om ook te spelen met verschillende kleuren. En ja, ik heb nog steeds geen shot met een rode lipstick er tussenstaan. Misschien de volgende keer, als ik nog een stapje verder durf te gaan. Voor nu geniet van de rijke kleuren en de fijne lipsticks.

Nude – Milky Lips #207

Een tintje roze – Hot Lips #408

Roze/ rood koraal – Hot Lips #405

Diep roze – Hot Lips #404

Fuschia – Creamy Lips

Fotografie: Boje Ploeg
Met dank aan: Thijs Faas van ELLIS FAAS Cosmetics

Reageer op artikel:
Playing around met lipstick kleuren
Sluiten