Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 21 feb 2018

Alarm! Je kunt NU strijden voor een plekje in Expeditie Robinson 2018

Eerder lieten we je al weten dat je het komende seizoen van Expeditie Robinson weer zelf in levende lijve kan ervaren. Er zijn namelijk wederom zeven plekken voor zeven onbekende te vergeven en de strijd is vanaf maandag helemaal losgebarsten.

Vanaf deze week wordt er ieder week op maandag een nieuwe opdracht vrijgegeven. En dat zeven weken lang. Wil je meedoen met Expeditie Robinson 2018? Dit moet je doen.

Eerste opdracht Expeditie Robinson 2018

De eerste opdracht staat vanaf maandag 19 februari online en vraagt alle liefhebbers om een filmpje te maken. In dit filmpje leg je uit waarom jij zo graag mee wil doen met het nieuwe seizoen. Klinkt easy?

Terwijl je dit vertelt, is het de bedoeling dat je ergens aan hangt. Het maakt niet uit waaraan je gaat hangen, als de voetjes maar van de vloer zijn. Vergeet ook niet om dat even te filmen, anders is het ook zo zonde.

Als je denkt dat je daarna lui achterover kunt leunen in afwachting tot de volgende opdracht, dan heb je het mis. Het is namelijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk stemmen op je video krijgt. De top 7 van deze week is namelijk verzekerd van een plek in de castingronde.

Je moet er wat voor overhebben. Maar, als het je lukt, beleef je dit jaar een onvergetelijke ervaring die niet iedereen mee mag maken. Ook heel bijzonder.

Reageer op artikel:
Alarm! Je kunt NU strijden voor een plekje in Expeditie Robinson 2018
Sluiten