Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 28 november 2019

Single en klaar met feesten? Op deze 5 plekken kan je ook de ware vinden

Films laten ons doen geloven dat het verrekte makkelijk is om de ware te vinden. Stap als single de eerste beste kroeg in en je grote liefde zit sowieso aan de bar. Helaas is dit in de realiteit net even anders.

Misschien ben je single en wil je best wel graag een maatje in je leven. Maar uitgaan om hem of haar te vinden? Nee, daar heb je écht geen zin meer in.

Hou je ogen open op déze plekken

Soms lijkt iemand in de kroeg een stuk leuker dan de volgende ochtend. En zijn we door de drankjes ook iets minder kieskeurig. Daarom is het zo gek nog niet om op deze alledaagse plekken eens goed je ogen open te houden. Wie weet loop je de ware letterlijk tegen het lijf?

1. Koffiebarretjes is de hotspot als single

Ja meiden, dit is de plek waar je moet zijn. Er zijn namelijk heel veel mensen die tegenwoordig in hun eentje in een koffiebarretje gaan zitten. Vaak om even mails te beantwoorden of tussen afspraken door. In elke stad heb je wel een paar van die koffiebarretjes die bekend staan als werkspot (hint: The Coffee Company in Amsterdam). Ga daar eens rustig in je eentje genieten van een koffietje en wie weet spot je hem of haar.

2. De supermarkt

Iedereen heeft wel eens iemand in de supermarkt zien lopen waarvan je dacht, goh wat een lekker ding. Helaas is onze generatie niet perse heel goed in een praatje aanknopen met bekenden. Maar de volgende keer als je bij de broodafdeling naast die hotshot staat kan je bést even iets zeggen. Of vraag even of ‘ie iets uit het bovenste schap voor je kan pakken aangezien jij er niet bij kunt. Succes gegarandeerd.

3. De sportschool

Misschien is dit de plek waar je altijd zo incognito mogelijk naartoe wilt. Want je komt er immers om te sporten. Maar meid, volgende keer gewoon even die oortjes uit doen en kijk om je heen. Je prooi gevonden? Ga zo snel mogelijk naar het apparaat er naast. Hetzelfde geldt voor klasjes, ga lekker in de buurt staan. Vind je dit eng in het begin? Maak je geen zorgen jullie zullen elkaar wel vaker zien in de sportschool dus kansen genoeg. Maar wel pakken hé.

4. School / studie / werk

Het is een klassieker dat veel mensen hier de liefde van hun leven tegenkomen. Gek is het niet, want op je school studie of werk breng je nou eenmaal veel werk door. Vind je die ene collega toch wel meer dan alleen aardig? Ga er dan voor. Je bent heus niet de enige single die de ware vindt op de werkvloer maar hou het wel professioneel.

5. Als single op reis

Maar dan wél in je eentje. Als je als single en alleen reist is de kans dat je een praatje aanknoopt met iemand. Bovendien hebben jullie direct veel te bespreken want jullie kennen elkaar niet. En wie weet scoor je zelfs een lover uit een ander land met een andere cultuur. Dus, over een paar jaar woon je in Australië?

Meer over single en de liefde:

Elitedaily.com

Reageer op artikel:
Single en klaar met feesten? Op deze 5 plekken kan je ook de ware vinden
Sluiten