Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 okt 2017

PLL-fans opgelet: Het geslacht van het kindje van Hannah en Caleb is bekend

Pretty Little Liars is niet meer. De girlgang heeft ons lang bezig gehouden, maar het is nu afgelopen. Klaar. Maar als je de laatste aflevering al gezien hebt, zit je misschien evengoed nog met een paar prangende vragen. Zo werd in de laatste aflevering duidelijk dat Hannah in verwachting is. Het geslacht van het kinneke? Dat is vanaf vandaag geen raadsel meer.

I. Marlene King vindt het altijd heerlijk om hints naar buiten te gooien waar we uren over na kunnen denken. Maar dit keer is ze gelukkig eens een keer straight to the point en weten we wat het geslacht van het kindje zou zijn als de serie nog een vervolg had gekregen.

Het geslacht van het kindje van Hannah en Caleb

Tromgeroffel is misschien wel op zijn plek hier. Anyway, het geslacht van het kindje van Hannah en Caleb zou een meisje zijn. Ashely Benson a.k.a. Hannah zou graag een tweeling willen, maar I. Marlene King had liever een meisje. En zij heeft natuurlijk het laatste woord over wat wel of niet gebeurt in de serie.

Pretty Little Liars maar dan een klein tikkeltje anders

Nu dat raadsel eindelijk de wereld uit geholpen is, kunnen we ons nu weer helemaal gaan storten op een nieuwe PLL-achtige serie. Er komt namelijk een spin-off van de serie en het gaat The Perfectionists heten. Hier lees je er alles over wat je maar over wilt weten.

En als dat allemaal nog niet genoeg is om de leegte op te vullen die PLL achterlaat, kun je je binnenkort helemaal geven aan de nieuwe serie You. In deze serie vervult Shay Mitchell een flinke rol. Al met al lijkt het ontzettend veel op Pretty Little Liars, maar dan weer van vooraf aan.

Hier vind je nog meer nieuwe series en films: Dit zijn de nieuwe films en series op Netflix waarvoor je komende maand thuis wil blijven

Reageer op artikel:
PLL-fans opgelet: Het geslacht van het kindje van Hannah en Caleb is bekend
Sluiten