Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 23 feb 2017

PLL fans opgelet: Netflix’ nieuwe serie 13 Reasons Why is waar je op hebt gewacht

Na jaren lang vol high school drama cravings die gestild werden door de dames van Pretty Little Liars hebben we vanaf eind maart ein-de-lijk een vervanger. Netflix komt met een nieuwe serie, 13 Reasons Why. En als je het ons vraagt is dat nét op tijd, aangezien PLL ermee stopt. 13 Reasons Why wordt ons nieuwe dramavangnet.

13 Reasons Why is een nieuwe serie van Netflix die onze wekelijkse portie drama zal verschaffen nu Pretty Little Liars het einde nadert. En niemand minder dan Selena Gomez is de uitvoerende producent.

Nadat ze het gelijknamige boek had gelezen, benaderde ze Netflix om hiervan een serie te gaan maken. Wij zijn haar hiervoor erg dankbaar, want dit betekent een standaard avond legaal Netflix and chill met vriendinnen.

13 Reasons Why

13 Reasons Why gaat over Hannah Baker (gespeeld door Katherine Langford). Hannah pleegt zelfmoord en laat videobanden achter, die Clay Jensen (Dylan Minette) ontvangt. Clay was verliefd op Hannah en bekijkt de videobanden. Hierop vertelt Hannah in dertien afleveringen dat er dertien redenen zijn waarom ze ervoor heeft gekozen om zelfmoord te plegen.

SERIEus genieten

Wat betekent dat voor ons? Simpel: dertien keer genieten van spanning, sensatie en drama en dertien excuses om écht vanaf 31 maart wekelijks een avond vrij te nemen. Is het al 31 maart?!

Fan van drama? Dan vind je dit ook fantastisch: YES! Er is een nieuwe serie à la Pretty Little Liars en Vampire Diaries

Reageer op artikel:
PLL fans opgelet: Netflix’ nieuwe serie 13 Reasons Why is waar je op hebt gewacht
Sluiten